Η PwC είναι έτοιμη για τη νέα τεχνολογική εποχή

Καθώς ο ρυθμός της τεχνολογικής εξέλιξης επιταχύνεται διαρκώς στην παγκόσμια αγορά, οι επιχειρήσεις δεν πρέπει απλώς να προσπαθούν να ακολουθήσουν τις εξελίξεις αλλά να προσαρμόζονται σ’ αυτές και να θέτουν βιώσιμες βάσεις για το μέλλον. Η διαρκής άνοδος των λύσεων που βασίζονται στην τεχνολογία και στους αυτοματισμούς αποτελεί μια διαρκή πρόκληση για πολλούς αλλά συγχρόνως γεννά και πολλές ευκαιρίες. Στην PwC δεν προσαρμοζόμαστε απλώς. Βρισκόμαστε στο προσκήνιο της καινοτομίας, καθοδηγώντας το ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού και υλοποιώντας ένα νέο όραμα για το μέλλον των υπηρεσιών μας.

Η στροφή προς τις ψηφιακές λύσεις και τον αυτοματισμό χαράσσει μια νέα πορεία για την PwC. Η εστίαση στη νέα δυναμική της εργασίας και στα ευέλικτα υβριδικά μοντέλα έχει εκτοξεύσει την παραγωγικότητα του οργανισμού σε ακόμη πιο υψηλά επίπεδα. Η βελτιωμένη παροχή υπηρεσιών, η αυξημένη συνέπεια και η δέσμευση για την ικανοποίηση των προσδοκιών των διεθνών και τοπικών πελατών μας αποτελούν τον κυριότερό μας στόχο.

Η επένδυση σε τεχνολογικές υποδομές είναι απαραίτητη ανεξαρτήτως του κόστους. Αντικατοπτρίζει μια ισχυρή δέσμευση να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή ενός ταχέως εξελισσόμενου σκηνικού χωρίς να υποτιμούμε ότι, παρά τους διαθέσιμους αυτοματισμούς, η ανθρώπινη εμπειρία είναι και θα παραμείνει ο σημαντικότερος παράγοντας καθορισμού της επιτυχίας ή της αποτυχίας κάθε μεγάλης αλλαγής. Δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών σπουδαίων ιδεών, οι οποίες αντί να εξελιχθούν σε μονόκερους κατέληξαν σε μεγάλες αποτυχίες διότι δεν λήφθηκε υπόψη η ανθρώπινη διάσταση.

To Experience Center της PwC Κύπρου, όπως και τα άλλα Experience Centers παγκόσμια, επικεντρώνεται στην καινοτομία και στην υποστήριξη των πελατών μας ώστε να επιτύχουν τους τεχνολογικούς τους στόχους. Τα Experience Centers δεν είναι απλοί χώροι, αλλά κέντρα απεριόριστης δημιουργικότητας, έρευνας και τεχνολογικής ικανότητας. Η αποστολή τους; Η ανάπτυξη εξατομικευμένων λύσεων που προβλέπουν, εισηγούνται και εν τέλει υπερβαίνουν τις απαιτήσεις των πελατών.

Στην PwC, η εμπειρία των πελατών αποτελεί τον πυρήνα όλων των προσπαθειών μας. Διαθέτουμε εξειδικευμένες ομάδες, εξοπλισμένες με τις τεχνολογίες αιχμής, από την τεχνητή νοημοσύνη και Web3 λύσεων μέχρι και την αποτύπωση ανθρώπινων εμπειριών σε εικονική πραγματικότητα. Όλες οι ομάδες μας εργάζονται ακούραστα για να διασφαλίσουν ότι οι συνεργάτες μας συμβαδίζουν με τις τεχνολογικές εξελίξεις. Την ίδια ώρα, θεωρούμε ότι οι τεχνολογίες που σχετίζονται με το metaverse αποτελούν τεράστια ευκαιρία για εμάς, ως προς τον τρόπο που προσφέρουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Αναγνωρίζοντας τις τεράστιες δυνατότητες του εκκολαπτόμενου εικονικού κόσμου και των συναφών τεχνολογιών, η PwC εμπλέκεται ενεργά, αναγνωρίζοντας ότι το συγκεκριμένο περιβάλλον μπορεί να αποτελέσει το σημείο καμπής για τις μετασχηματιστικές εμπειρίες. Η διαδικασία αυτή αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη της δέσμευσης του οργανισμού προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Καθώς η PwC οριοθετεί τη θέση της στην ψηφιακή εποχή, το κάλεσμα είναι κοινό για όλους: Ας βαδίσουμε μαζί προς ένα τεχνολογικά προηγμένο μέλλον.

Το ψηφιακό μέλλον όμως χρειάζεται και όραμα. Η δέσμευσή μας να συμβάλουμε με όλες τις δυνάμεις μας στην υλοποίηση του “Οράματος 2035” για την Κύπρο, ενθαρρύνοντας τη δημιουργία μιας πράσινης και ψηφιακής οικονομίας είναι το σημείο εκκίνησης.

Πρόσφατη επιβεβαίωση της δέσμευσής μας στην καινοτομία και στην τεχνολογία, υπήρξε η ενεργή υποστήριξη του Reflect Festival. Εκεί όχι μόνο επιδείξαμε τις δικές μας ισχυρές δυνατότητες στον χώρο της τεχνολογίας, αλλά και αλληλεπιδράσαμε με τις ιδέες και τις πρωτοβουλίες που παρουσιάστηκαν, βιώνοντας τα τεράστια βήματα που κάνει η παγκόσμια κοινότητα στους τομείς της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Τέτοιες εκδηλώσεις αφενός παρέχουν στην PwC μια πλατφόρμα για να παρουσιάσει τα πρωτοποριακά της επιτεύγματα, και αφετέρου της δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσει γνώσεις και να δημιουργήσει συνεργασίες. Το Reflect Festival λειτούργησε ως μια σημαντική υπενθύμιση ότι το ταξίδι της τεχνολογικής καινοτομίας είναι συλλογικό, συνεχές και χωρίς σύνορα.

Tax Partner, Tax Advisory, PwC Κύπρου*

Δειτε Επισης

Οι εξωφρενικές τιμές σπρώχνουν ξένους αγοραστές στα κατεχόμενα, όχι ο πόλεμος στο Ισραήλ
Το σχέδιο δράσης της Ε.Ε. για το βιώσιμο εκσυγχρονισμό των ηλεκτρικών δικτύων
Η τεχνολογία στην υπηρεσία των αδειοδοτήσεων
Διαφημιζόμενος Vs. Agency! Ε ΟΧΙ… ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο!
Η αυξανόμενη σημασία των κριτηρίων ESG και οι οίκοι αξιολόγησης
Επανεξετάζοντας την Black Friday: 5 λόγοι γιατί οι μικρές τοπικές επιχειρήσεις δεν πρέπει να παρασυρθούν
Μελέτη PwC: Σημαντικά ευρήματα για την εξέλιξη των τηλεπικοινωνιών
Αναβαθμισμένο αίσθημα ασφάλειας σε ένα «έξυπνο» σπίτι
«Ναι» στην αντιπαροχή διαμερισμάτων
Οι καθυστερήσεις ταλαιπωρούν τον τομέα των ακινήτων