Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Εντυπωσιακή η παρουσία της Tototheo Maritime στο Διεθνές Συνέδριο «Maritime Cyprus 2023»

Η Tototheo Maritime, κορυφαία παγκόσμια πάροχος δορυφορικών υπηρεσιών και ναυτιλιακής τεχνολογίας, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με την παρουσία της στο πρόσφατο Διεθνές Συνέδριο «Maritime Cyprus 2023». Με μια δυναμική και διαδραστική παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών της, και τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας σε διάφορα πάνελ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, υπογραμμίστηκε η ακλόνητη δέσμευση της εταιρείας που στοχεύει στην αριστεία και την ηγετική σκέψη στον τομέα της ναυτιλίας.

Σε έναν εκθεσιακό χώρο με κύριο χαρακτηριστικό την υψηλή αισθητική και την τεχνολογική υπεροχή, η Tototheo Maritime παρουσίασε τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της, ενώ παράλληλα έδωσε το δικό της στίγμα σε σχέση με το μέλλον της ναυτιλιακής βιομηχανίας που συμβαδίζει με το όραμα της εταιρείας. Εστιάζοντας στην εμπειρογνωμοσύνη της ως πάροχος υπηρεσιών συνδεσιμότητας, και ως integrator, παρουσιάστηκε η ολιστική προσέγγιση της Tototheo Maritime στις ναυτιλιακές λύσεις. Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλη τη γκάμα υπηρεσιών και συνεργασιών της Tototheo όπως: 3G/4G/5G (Σύνδεση στη Στεριά), Starlink (Διαδικτυακή Σύνδεση μέσω Δορυφόρου LEO), Iridium & Inmarsat (Υπηρεσίες L-Band), Inmarsat (Λύσεις Ka-band) και TM Flex Suite (Σύνδεση στη Συχνότητα KU).

2

Σε μια εντυπωσιακή επίδειξη, η Tototheo Maritime παρουσίασε επίσης την κεραία Starlink. Αυτή η απευθείας επαφή πρόσφερε στους επισκέπτες μια πρωτοφανή ευκαιρία να εξοικειωθούν με την ευρυζωνική υπηρεσία διαδικτύου Starlink. Επιπλέον, μια διαδραστική οθόνη παρουσίαζε ένα πλοίο εξοπλισμένο με τις υπηρεσίες της Tototheo, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες της εταιρείας. Οι επισκέπτες στον εκθεσιακό χώρο της Tototheo είχαν την ευκαιρία επίσης να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με τη χρήση του TM 360VR. Φορώντας γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, βρέθηκαν σε ένα demo πλοίο, απολαμβάνοντας το όραμα της Tototheo για τις ναυτιλιακές εμπειρίες του αύριο.

Η παρουσία της Tototheo Maritime επιβεβαίωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο που κατέχει ως κορυφαία παγκόσμια πάροχος δορυφορικών υπηρεσιών και ναυτιλιακής τεχνολογίας. Η συμβολή της στα πάνελ συζητήσεων του Συνεδρίου ήταν ουσιαστική. Συγκεκριμένα, η COO της εταιρείας Natalia Bury Loyal ηγήθηκε των συζητήσεων με θέμα "Διαφορετικότητα, ποικιλομορφία: Οδηγός για αναβάθμιση δεξιοτήτων στην σύγχρονη ναυτιλία". Στη συνέχεια, η co-CEO της Tototheo Maritime Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου ανέλαβε τον συντονισμό συζήτησης με θέμα "Οι Θάλασσες του Μέλλοντος: Προώθηση της Ναυτιλιακής Τεχνολογίας για Αυξημένη Ασφάλεια". Η κα Παναγιώτου Θεοδοσίου ανέλαβε επίσης την εισαγωγική ομιλία κατά τη διάρκεια του συνεδρίου CSN ICT, ενώ η κα Bury Loyal απευθύνθηκε στους συμμετέχοντες για τη ψηφιακή μετάβαση, την τεχνητή νοημοσύνη και τις τεχνολογικές καινοτομίες που έχουν ήδη επιφέρει επαναστατικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας και τον ανταγωνισμό στις επιχειρήσεις του κλάδου.

Η παρουσία της Tototheo Maritime στο "Maritime Cyprus 2023" αποτελεί ακόμη μια απόδειξη της ηγετικής θέσης που κατέχει στις ναυτιλιακές λύσεις συνδεσιμότητας και του οράματος της για το μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Tototheo Maritime, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.tototheo.com.

Δειτε Επισης

Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS
Με επίκεντρο το παιδί, η ΕΚΟ Κύπρου χαρίζει και φέτος μία «Ζεστή Αγκαλιά»
Επανεκλέγηκε Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ ο Παναγιώτης Ζαφείρης
Μεγάλης σημασίας συζήτηση για Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα
Soft Skills Bootcamp: Το πρώτο Bootcamp για ανάπτυξη δεξιοτήτων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
Με νέες ανατρεπτικές εμπειρίες πλαισίωσε και το φετινό Audi & Wine η Innovation Leo Burnett
Στην Κύπρο ο διεθνώς διακεκριμένος ψυχολόγος Emeritus Professor Les Greenberg από τον Καναδά
Άνοιξε τις πύλες του το Cyprus Job Fair: Εκατοντάδες οι επισκέπτες κατά την 1η μέρα διεξαγωγής
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής
Η πιο παράδοξη μαγική περιπέτεια ξεκινά στο Paradox Museum Limassol