Απαράμιλλη φιλοξενία στα εγκαίνια του πολυτελούς Mercure Larnaca Beach Resort

To Mercure Larnaca Beach Resort κατάφερε να στρέψει όλους τους προβολείς πάνω του, κερδίζοντας τις εντυπώσεις όλων όσοι παρευρέθηκαν στην λαμπερή βραδιά των εγκαινίων του.

Αγκαλιάζοντας το γαλάζιο της Μεσογείου, το Mercure Larnaca Beach Resort, που βρίσκεται στην καρδιά της Ορόκλινης, άνοιξε τις πόρτες του, παρουσιάζοντας σε όλους όσοι το τίμησαν με την παρουσία τους, ένα κόσμο αφιερωμένο στην ξεχωριστή φιλοξενία.

t&r-0345

Στην εντυπωσιακή τελετή, παρευρέθηκαν πολιτικοί αξιωματούχοι και σημαντικά στελέχη του επιχειρείν της Κύπρου και του εξωτερικού. Ανάμεσα τους, ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Κώστας Κουμής, η Πρέσβειρα της Γαλλίας, Mrs. Salina Grenet Catalano και οι Δήμαρχοι Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας και ο Πρόεδρος του ΚΣ Ορόκλινης, Νεόφυτος Φακοντής.

Στην πολυτελή εκδήλωση, οι VIP προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του ξενοδοχείου και να ζήσουν μια βραδιά με έντονο εορταστικό στοιχείο, ζωντανή μουσική, πυροτεχνήματα, επίσημο δείπνο και πολλές εκπλήξεις.

t&r-0334

Όπως και ο εορτασμός των εγκαινίων, ο σχεδιασμός του Mercure Larnaca Beach Resort αποπνέει αυθεντική κυπριακή φιλοξενία, ένα αισθητικό δέσιμο με την φυσική ομορφιά της περιοχής, η οποία αναδεικνύεται από την ενσωμάτωση σχετικών στοιχείων διακόσμησης σε όλο το ξενοδοχείο. Κάτι, εξάλλου, το οποίο συμβαίνει σε όλα τα ξενοδοχεία που ανήκουν στη διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων του ομίλου Mercure και έχουν ως χαρακτηριστικό γνώρισμα την προσαρμογή των εσωτερικών τους χώρων, με βάση τoν τοπικό χαρακτήρα και την κουλτούρα της περιοχής που βρίσκονται.

t&r-0474

Σχετικά με το Mercure Larnaca Beach Resort:

Το Mercure Larnaca Beach Resort αποτελεί το νεότερο μέλος της αλυσίδας Mercure του ομίλου Accor. Βρίσκεται στην Ορόκλινη και προσφέρει 60 διαφορετικούς τύπους δωματίων, σπα, γυμναστήριο, εξωτερικές πισίνες και απευθείας πρόσβαση σε παραλία. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου στο https://www.mercure-larnaca-beach-resort.com, για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις.

Δειτε Επισης

Καλή πηγή τουρισμού για την Κύπρο η Πολωνία-Αναμένεται να ξεπεράσουν τις 300.000 οι αφίξεις το 2024
Χαμηλές πληρότητες για τα ανοικτά ξενοδοχεία, σταμάτησε ο τουρισμός από το Ισραήλ
Emirates: Πρώτη δοκιμαστική πτήση παγκoσμίως με 100% Βιώσιμο Αεροπορικό Καύσιμο
Πέντε ξεχωριστά εστιατόρια σε πύργους (photos)
Κρις Θεοφιλίδης: Η αναπτυξιακή πορεία της Celestyal και οι προοπτικές του τομέα της κρουαζιέρας
Στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Αυστρίας συμμετείχε η Κύπρος
Στην Πολωνία για επαφές ο Κώστας Κουμής
Στη Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας ο ΠΑΣΥΞΕ
Νιώστε τη χαρά των γιορτών στο City of Dreams Mediterranenan
Έρευνα Παν. Λευκωσίας για αερισμό των καμπινών κρουαζιερόπλοιων: Πώς ελαχιστοποιείται η εξάπλωση ιών