Powered by

Με €340 χιλ. ενισχύθηκαν αναγνωρισμένες οργανώσεις παραγωγών οπωροκηπευτικών

Με €340.041,82 ενισχύθηκαν αναγνωρισμένες οργανώσεις παραγωγών οπωροκηπευτικών, με βάση τα επιχειρησιακά τους προγράμματα για το οικονομικό έτος 2023, αναφέρει ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ΚΟΑΠ ολοκλήρωσε τις πληρωμές στους δικαιούχους του Μέτρου ΚΟΑ3, καταβάλλοντας στους δικαιούχους το ποσό των €340.041,82. Η χρηματοδότηση προήλθε 100% από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σημειώνεται.

Αναφέρεται επίσης ότι η οικονομική ενίσχυση στις Αναγνωρισμένες Οργανώσεις Παραγωγών Οπωροκηπευτικών, χορηγείται σε δράσεις που σκοπό έχουν την εξασφάλιση του προγραμματισμού της παραγωγής και προσαρμογή της στη ζήτηση, ιδίως από άποψη ποιότητας και ποσότητας, την βελτίωση ή διατήρηση της ποιότητας του προϊόντος, την βελτίωση της εμπορίας και τις περιβαλλοντικές δράσεις.

Επίσης, την πρόληψη και διαχείριση κρίσεων και την κατάρτιση, την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με βέλτιστες πρακτικές (πλην εκείνων που αφορούν την πρόληψη και τη διαχείριση κρίσεων) και την προώθηση της πρόσβασης σε υπηρεσίες παροχής συμβουλών και τεχνικής βοήθειας.

Δειτε Επισης

Η έκθεση της Κομισιόν για το Κράτος Δικαίου... Τι ζητούν και τι περιμένουν επιχειρήσεις και επενδυτές από την Κύπρο
Ενώπιον βουλευτών τα προβλήματα φοιτητών-Ανάγκη ενίσχυσης φοιτητικής μέριμνας και αναθεώρησης κριτηρίων
Διαγραφή γραμματίων δημοσίου από το ΧΑΚ-Πότε θα σταματήσει η διαπραγμάτευσή τους
Από παρΑΤΑση σε… παράτηση-Νέος κύκλος επαφών με ορίζοντα 10 ημερών για κατάληξη ή αδιέξοδο
Στηρίζει το ψηφιακό ευρώ, προτάσσει την διατήρηση της ανθεκτικότητας του χρηματοπιστωτικού τομέα η Κύπρος
Γενικό Λογιστήριο: Υποχρέωση για ενημέρωση του συστήματος eProcurement για όλες τις αναθέσεις δημόσιων συμβάσεων
Άνοδος σε όλους τους τομείς του τριτογενούς τομέα για την κυπριακή οικονομία το 2023
Με μικρά κέρδη έκλεισε το ΧΑΚ την Τρίτη
Τα τέσσερα βασικά θέματα στην συνάντηση Αλέξη Βαφεάδη με την Υπουργό Μεταφορών του Ισραήλ
Βασίλης Δημητριάδης: Διαφορά φιλοσοφίας με την κυβέρνηση για την ναυτιλία-Ετοιμάζει προτάσεις και δράσεις ο ΔΗΣΥ