Νέο δρομολόγιο από την Cyprus Airways-Πετά στη Νίκαια της Γαλλίας από 12 Δεκεμβρίου

Η Cyprus Airways ανακοινώνει την έναρξη του νέου της δρομολογίου προς τη μαγευτική Νίκαια της Γαλλίας. Από τις 12 Δεκεμβρίου 2023, οι ταξιδιώτες θα έχουν τη χρυσή ευκαιρία να εξερευνήσουν την εκπληκτική Γαλλική και Ιταλική Ριβιέρα με πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Αυτή η τελευταία προσθήκη στο συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο της Cyprus Airways επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει στους επιβάτες της πρόσβαση σε μοναδικούς και περιζήτητους προορισμούς.

Ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Airways, σημειώνει: "Στην Cyprus Airways, πιστεύουμε ότι το ταξίδι είναι εξίσου σημαντικό με τον προορισμό. Με την ένταξη της Νίκαιας στο δίκτυό μας, υπογραμμίζουμε την αφοσίωσή μας να προσφέρουμε συναρπαστικούς προορισμούς στους πελάτες μας. Ο υπερσύγχρονος στόλος μας Airbus A220 εξασφαλίζει ότι κάθε ταξίδι με την Cyprus Airways δεν είναι απλώς μια βόλτα. Είναι ένα ταξίδι εκλεπτισμένησ άνεσης και μια απόδειξη της αδιάκοπης επιδίωξής μας για καινοτομία και βιωσιμότητα, ανεξάρτητα από το αν ταξιδεύετε στην οικονομική ή την μοναδική επιχειρηματική μας κατηγορία".

Στο Airbus A220, οι επιβάτες θα γνωρίσουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που χαρακτηρίζεται από ευρύχωρες καμπίνες, σύγχρονες ανέσεις και φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά του αεροσκάφους συνάδουν με το βιώσιμο όραμα και τη δέσμευση των Κυπριακών Αερογραμμών να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα.

Με τις πωλήσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει, οι ταξιδιώτες μπορούν να εξασφαλίσουν τη θέση τους για τη μαγευτική πόλη της Νίκαιας, από όπου το Μονακό, η Μασσαλία και η Γένοβα είναι εύκολα προσβάσιμες. Αν ψάχνετε για ήλιο και θάλασσα, σκι, καθώς και επαφή με την περιοχή της υψηλής τεχνολογίας πληροφορικής, όλα αυτά βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τη Νίκαια. Αγκαλιάστε τον ζωντανό πολιτισμό, τα ιστορικά αξιοθέατα και τις μαγευτικές ακτές που σας περιμένουν.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.cyprusairways.com, καλώντας το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας στο +357 2400 0053. Οι πελάτες μας μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Capture

Δειτε Επισης

Bean Bar: Νέο κατάστημα στην Κολωνακίου στη Λεμεσό
Prodea: Αποκτά τον έλεγχο Parklane, Aphrodite Hills και The Landmark Nicosia
Cali Resort: Το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της Louis Hotels για ενήλικες (photos)
Κ. Κουμής: Έκδηλη πλέον η ανάγκη για μόνο στοχευμένες επενδύσεις στον τομέα του τουρισμού
H Emirates αναδείχθηκε κορυφαία εταιρεία μεταφορών & logistics για το 2023
IATA: Ιστορικό ρεκόρ 4,7 δισ. ταξιδιωτών αναμένουν οι αεροπορικές το 2024
Cyprus Airways: Ξεκινά πτήσεις προς Βρυξέλλες-Όλες οι πληροφορίες
Συγκρατημένη αισιοδοξία Υφυπουργού Τουρισμού και ACTA για 2024
Βασίλης Σταματάρης: Παραδίδω στον επόμενο Πρόεδρο ένα ACTA πιο ισχυρό
Το χριστουγεννιάτικο χωριό στη Μαρίνα Αγίας Νάπας επιστρέφει πιο γιορτινό από ποτέ