Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Σεμινάριο & Εργαστήριο Ανάπτυξης Ψηφιακής Στρατηγικής σε δύο μέρες

Η ImarComms digital διοργανώνει το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ψηφιακής Στρατηγικής στη Νέα Εποχή με τον Digital Marketing Expert και Strategist Περικλή Έλληνα, Ιδρυτή & Διευθύνοντα Σύμβουλο της ImarComms digital & Παγκόσμιο Συνεργάτη και Εκπαιδευτή του Digital Marketing Institute.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί την 1η και 8η Νοεμβρίου, για δύο ολόκληρες ημέρες, στις εγκαταστάσεις της Πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου Κύπρου στην Αγλαντζιά στη Λευκωσία με ακόμα μισή μέρα προαιρετικά για πρακτική εφαρμογή στις επιχειρήσεις των συμμετεχόντων.

Το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ψηφιακής Στρατηγικής απευθύνεται σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων: Ιδιοκτήτες, Διευθύνων Σύμβουλοι, Γενικοί Διευθυντές, Υπεύθυνοι Ανάπτυξης, Υπεύθυνοι Στρατηγικής, Υπεύθυνοι Πωλήσεων, Υπεύθυνοι Ψηφιακού Μάρκετινγκ, Υπεύθυνοι Μάρκετινγκ, Υπεύθυνοι Δημοσίων Σχέσεων και συναφή κλάδων.

Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για να φιλοξενήσει μέχρι και 3 άτομα από κάθε οργανισμό. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Αυτό το μοναδικό διήμερο Σεμινάριο & Εργαστήριο Ψηφιακής Στρατηγικής έχει στόχο να αναπτύξει όλα τα ψηφιακά θέματα ζωτικής σημασίας για ένα εξελισσόμενο οργανισμό που λειτουργεί και ανταγωνίζεται στη Νέα Εποχή. Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην κατανόηση της απόδοσης επένδυσης (ROI) της Ψηφιακής Στρατηγικής και τις στρατηγικές έννοιες που εμπλέκονται, καθώς και την επιτυχή ενσωμάτωση τους σε ιεραρχική κατάταξη και λειτουργία στη Συνολική Εταιρική Στρατηγική. Απώτερος στόχος για τον κάθε συμμετέχοντα είναι να αναπτύξει τη δική του Ψηφιακή Στρατηγική και να την εντάξει στη Συνολική Εταιρική Στρατηγική του οργανισμού του.

Μέσω του προγράμματος αυτού, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μεταβούν από την παραδοσιακή στη ψηφιακή στρατηγική, αντιλαμβανόμενοι τα βασικά σημεία μετάβασης και τα στρατηγικά τους πλεονεκτήματα για έναν σύγχρονο στρατηγιστή.

Αποδεκτές εγγραφές μέχρι τις 27 Οκτωβρίου 2023 ή μέχρι συμπλήρωσης των θέσεων.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ψηφιακής Στρατηγικής στη Νέα Εποχή με τον Περικλή Έλληνα στην ιστοσελίδα της ImarComms digital.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διδακτέα ύλη μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ImarComms digital @22443220.

Δειτε Επισης

Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS
Με επίκεντρο το παιδί, η ΕΚΟ Κύπρου χαρίζει και φέτος μία «Ζεστή Αγκαλιά»
Επανεκλέγηκε Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ ο Παναγιώτης Ζαφείρης
Μεγάλης σημασίας συζήτηση για Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα
Soft Skills Bootcamp: Το πρώτο Bootcamp για ανάπτυξη δεξιοτήτων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
Με νέες ανατρεπτικές εμπειρίες πλαισίωσε και το φετινό Audi & Wine η Innovation Leo Burnett
Στην Κύπρο ο διεθνώς διακεκριμένος ψυχολόγος Emeritus Professor Les Greenberg από τον Καναδά
Άνοιξε τις πύλες του το Cyprus Job Fair: Εκατοντάδες οι επισκέπτες κατά την 1η μέρα διεξαγωγής
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής
Η πιο παράδοξη μαγική περιπέτεια ξεκινά στο Paradox Museum Limassol