Powered by

Σύσκεψη Ιωάννου-Επ. Νομοθεσίας για τα νομοσχέδια του Υπουργείου Εσωτερικών

Την πορεία των νομοσχεδίων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Εσωτερικών συζήτησαν σε σύσκεψη τη Δευτέρα, ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου, με την Επίτροπο Νομοθεσίας, Λουΐζα Ζαννέτου-Χριστοδουλίδου.

Σύμφωνα με δελτίου Τύπου από το Υπουργείο Εσωτερικών, κατά τη συνάντηση, ο Υπουργός Εσωτερικών έτυχε ενημέρωσης από την κα Ζαννέτου-Χριστοδουλίδου για τις διεργασίες αναφορικά με την τροποποίηση και τον εκσυγχρονισμό νομοθεσιών, όπως ο περί Προσφύγων Νόμος, ο περί Πρόληψης Πυρκαγιών στην Ύπαιθρο Νόμος, ο περί Αναγκαστικής Απαλλοτριώσεως (Τροποποιητικός) Νόμος και ο περί Διαχείρισης Κοινόκτητων Οικοδομών και Συναφών Θεμάτων Νόμος.

«Ο κ. Ιωάννου εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο που επιτελείται και ευχαρίστησε την Επίτροπο Νομοθεσίας για την άψογη συνεργασία με τη Διεύθυνση και τα Τμήματα του Υπουργείου, και τη στήριξη που παρέχει τόσο η ίδια όσο και το Γραφείο της στην προσπάθεια για αναθεώρηση νομοθεσιών και εναρμόνισής τους με τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας», αναφέρεται.

Σημειώνεται ότι στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, δρ Ελίκκος Ηλία, και Λειτουργοί του Υπουργείου και του Γραφείου της Επιτρόπου Νομοθεσίας.

Δειτε Επισης

Μ. Κωνσταντίνου: Ισχυρή και σε διαρκώς αναπτυσσόμενη πορεία η κυπριακή γαλακτοβιομηχανία-Ανοδικά και φέτος
Μ. Κεραυνός: Προς αναθεώρηση προς τα κάτω ο ρυθμός ανάπτυξης-«Περίοδος με μεγάλες αβεβαιότητες και ρευστό περιβάλλον»
Αξιοσημείωτη ανάπτυξη για Mall of Cyprus και Mall of Engomi-Ανθεκτικότητα στις προκλήσεις και δυνατό tenancy mix
Η CL8 στο Deloitte Technology Fast 50 για τη Μέση Ανατολή και την Κύπρο
Amber and Joe: Επεκτάθηκε με νέο κατάστημα στο κέντρο της Λευκωσίας (photos)
Στο 3,4% ο ρυθμός ανάπτυξης της οικονομίας το 2024-Οι τομείς που ώθησαν το ΑΕΠ
Στα €1,4 δις το δημοσιονομικό πλεόνασμα το 2024, στο 65% του ΑΕΠ υποχώρησε το δημόσιο χρέος
Σε εξέλιξη η πρώτη αξιολόγηση για ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν-Παρακολουθεί στενά την πρόοδο η Κομισιόν
Τρικούβερτος καβγάς Κουμή-Καρούσου στα social media…Η κόντρα και η αφορμή για να διασταυρώσουν τα ξίφη τους
Δυσαρέσκεια καταναλωτών για μη εκπροσώπησή τους στην Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή