Η Veracloud επεκτείνει την εμβέλεια της και στην Ελλάδα

Η Veracloud, μια δυναμική εταιρεία με έδρα τη Μάλτα, η οποία ειδικεύεται στις υπηρεσίες διαχείρισης, ανακοινώνει με περηφάνια την επέκτασή της στην αναπτυσσόμενη αγορά της Ελλάδας.

Αυτή η κίνηση, σηματοδοτεί άλλο ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι της εταιρείας, καθώς συνεχίζει να διευρύνει το παγκόσμιο αποτύπωμά της μετά και την τελευταία επέκτασή της στην Κύπρο.

Με μια ισχυρή δέσμευση για την παροχή υπηρεσιών που διαχειρίζονται το cloud, η Veracloud συνεχίζει να καθιερώνεται ως ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο. Η απόφαση για επέκταση στην Ελλάδα είναι στρατηγική, λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για καινοτόμες λύσεις cloud στην περιοχή.

Εισερχόμενη στην αγορά της Ελλάδας, η Veracloud στοχεύει να προσφέρει προσαρμοσμένες υπηρεσίες cloud σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Από την ασφάλεια των δεδομένων και την επεκτασιμότητα έως τις απρόσκοπτες λειτουργίες, η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στο να βοηθήσει τις ελληνικές επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες της τεχνολογίας cloud.

Η αποστολή της Veracloud παραμένει σταθερή: να προσφέρει λύσεις κορυφαίας βαθμίδας που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα, ενισχύουν την ασφάλεια και προωθούν την ανάπτυξη για τους συνεργάτες της. Υποστηριζόμενη από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών και ένα διάσημο ιστορικό αριστείας, η Veracloud είναι πλήρως εφοδιασμένη για να δημιουργήσει μια πολύ ευνοϊκή επιρροή στον ελληνικό επιχειρηματικό στίβο.

Για επιχειρήσεις που έχουν επίσης παρουσία στην Ελλάδα, που αναζητούν αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις cloud, η Veracloud είναι πλέον ο τοπικός σας συνεργάτης, έτοιμος να υποστηρίξει τις ψηφιακές σας φιλοδοξίες και να σας οδηγήσει στην επιτυχία στην εποχή του cloud.

Δειτε Επισης

Η GDEV ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λεμεσού
Ο σταθερός υποστηρικτής σε κάθε μεγάλη στιγμή του Κυπριακού Αθλητισμού
Η CNP Ασφαλιστική στηρίζει την αριστεία και επιβραβεύει την πρωτιά
Ανανεώθηκε η συλλογική σύμβαση των εργαζομένων της Nicosia Public Transport-Τι προνοεί η νέα συμφωνία
Οριστική συμφωνία για εξαγορά του SCSS Fund Management Ltd από την CPI Holdings Plc
Μ. Δημοπούλου: Οι στόχοι ESG της Philip Morris και οι στέρεες βάσεις σε θέματα βιωσιμότητας στην κυπριακή αγορά
Καταναλωτικές συνήθειες και σπατάλη τροφίμων στην Κύπρο-Η επιρροή του Waste Wisely Cyprus
Ακόμη μια πράξη ανθρωπιάς από ΕΚΟ Κύπρου-Εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμην εκλιπόντος μέλους της εταιρείας
Έπεσαν οι υπογραφές για τη συλλογική σύμβαση στον κλάδο διανομής και ταχυμεταφορών-Όσα προβλέπει
payabl. KidIT Cyprus και PAYABL EKA AEΛ διοργανώνουν μια συναρπαστική εκδήλωση για τα παιδιά