Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Veracloud επεκτείνει την εμβέλεια της και στην Ελλάδα

Η Veracloud, μια δυναμική εταιρεία με έδρα τη Μάλτα, η οποία ειδικεύεται στις υπηρεσίες διαχείρισης, ανακοινώνει με περηφάνια την επέκτασή της στην αναπτυσσόμενη αγορά της Ελλάδας.

Αυτή η κίνηση, σηματοδοτεί άλλο ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι της εταιρείας, καθώς συνεχίζει να διευρύνει το παγκόσμιο αποτύπωμά της μετά και την τελευταία επέκτασή της στην Κύπρο.

Με μια ισχυρή δέσμευση για την παροχή υπηρεσιών που διαχειρίζονται το cloud, η Veracloud συνεχίζει να καθιερώνεται ως ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο. Η απόφαση για επέκταση στην Ελλάδα είναι στρατηγική, λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για καινοτόμες λύσεις cloud στην περιοχή.

Εισερχόμενη στην αγορά της Ελλάδας, η Veracloud στοχεύει να προσφέρει προσαρμοσμένες υπηρεσίες cloud σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Από την ασφάλεια των δεδομένων και την επεκτασιμότητα έως τις απρόσκοπτες λειτουργίες, η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στο να βοηθήσει τις ελληνικές επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες της τεχνολογίας cloud.

Η αποστολή της Veracloud παραμένει σταθερή: να προσφέρει λύσεις κορυφαίας βαθμίδας που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα, ενισχύουν την ασφάλεια και προωθούν την ανάπτυξη για τους συνεργάτες της. Υποστηριζόμενη από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών και ένα διάσημο ιστορικό αριστείας, η Veracloud είναι πλήρως εφοδιασμένη για να δημιουργήσει μια πολύ ευνοϊκή επιρροή στον ελληνικό επιχειρηματικό στίβο.

Για επιχειρήσεις που έχουν επίσης παρουσία στην Ελλάδα, που αναζητούν αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις cloud, η Veracloud είναι πλέον ο τοπικός σας συνεργάτης, έτοιμος να υποστηρίξει τις ψηφιακές σας φιλοδοξίες και να σας οδηγήσει στην επιτυχία στην εποχή του cloud.

Δειτε Επισης

Action Global Communications: Δύο πρωτιές και μία 3η θέση στα φετινά Cannes Young Lions Cyprus 2024
Ένα Gala αγάπης και προσφοράς από τη «Θερμοκοιτίδα Αγάπης»
Πραγματοποιείται ο 3ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Ρομποτικής Robotic Day & FIRST Tech Challenge Cyprus 2024
Η Επίτροπος Υγείας & Ασφάλειας Τροφίμων της Ε.Ε. Στέλλα Κυριακίδου στο Ογκολογικό Τράπεζας Κύπρου
CIM Summit 2024: Αμοιβαία κεφάλαια και εταιρική Ε&Α
pr: partners: Με νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα κι ακόμη μεγαλύτερες ιδέες
Dale Carnegie: Δυναμικά για 30 xρόνια στην Κύπρο, με νέα σειρά προγραμμάτων
Σωτηρούλα Σωτηρίου: Το TSV από Nielsen φέρνει σημαντικές αλλαγές στον χώρο της τηλεοπτικής διαφήμισης
Bioland Energy Group: Υποψήφια στα INBusiness Awards στην κατηγορία «Επιχείρηση»
Aphrodite Hills Resort και Όμιλος PERHA στηρίζουν το έργο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»