Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Veracloud επεκτείνει την εμβέλεια της και στην Ελλάδα

Η Veracloud, μια δυναμική εταιρεία με έδρα τη Μάλτα, η οποία ειδικεύεται στις υπηρεσίες διαχείρισης, ανακοινώνει με περηφάνια την επέκτασή της στην αναπτυσσόμενη αγορά της Ελλάδας.

Αυτή η κίνηση, σηματοδοτεί άλλο ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι της εταιρείας, καθώς συνεχίζει να διευρύνει το παγκόσμιο αποτύπωμά της μετά και την τελευταία επέκτασή της στην Κύπρο.

Με μια ισχυρή δέσμευση για την παροχή υπηρεσιών που διαχειρίζονται το cloud, η Veracloud συνεχίζει να καθιερώνεται ως ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο. Η απόφαση για επέκταση στην Ελλάδα είναι στρατηγική, λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για καινοτόμες λύσεις cloud στην περιοχή.

Εισερχόμενη στην αγορά της Ελλάδας, η Veracloud στοχεύει να προσφέρει προσαρμοσμένες υπηρεσίες cloud σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Από την ασφάλεια των δεδομένων και την επεκτασιμότητα έως τις απρόσκοπτες λειτουργίες, η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στο να βοηθήσει τις ελληνικές επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες της τεχνολογίας cloud.

Η αποστολή της Veracloud παραμένει σταθερή: να προσφέρει λύσεις κορυφαίας βαθμίδας που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα, ενισχύουν την ασφάλεια και προωθούν την ανάπτυξη για τους συνεργάτες της. Υποστηριζόμενη από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών και ένα διάσημο ιστορικό αριστείας, η Veracloud είναι πλήρως εφοδιασμένη για να δημιουργήσει μια πολύ ευνοϊκή επιρροή στον ελληνικό επιχειρηματικό στίβο.

Για επιχειρήσεις που έχουν επίσης παρουσία στην Ελλάδα, που αναζητούν αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις cloud, η Veracloud είναι πλέον ο τοπικός σας συνεργάτης, έτοιμος να υποστηρίξει τις ψηφιακές σας φιλοδοξίες και να σας οδηγήσει στην επιτυχία στην εποχή του cloud.

Δειτε Επισης

Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
«Να ενισχύσουμε τις ήδη θετικές εμπορικές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ιταλίας»
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ask Wire: Πωλήσεις κατοικιών €119 εκατ. και γης €46 εκατ. στη Λευκωσία
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για αστικό αναδασμό-Δημιουργείται γη έτοιμη για ανάπτυξη
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν
Το ARIS A Really Inspiring Space υποδέχεται την XM ως χορηγός
Ε. Σταματούδη: Σημαντικές οι αμοιβαίες υποχωρήσεις στο ζήτημα πνευματικής ιδιοκτησίας
Η DP World προωθεί έμπρακτα την επαγγελματική ανέλιξη των γυναικών