powered by

Tα PAUL στηρίζουν το έργο της Europa Donna Κύπρου

Η αλυσίδα PAUL Boulangerie-Patisserie-Restaurants-Café ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη συνεργασία της με την Europa Donna Κύπρου, μέλος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας για τον Καρκίνο του Μαστού Europa Donna.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, τα εστιατόρια PAUL υποστηρίζουν το έργο της Europa Donna Κύπρου, προσφέροντας €1 με κάθε αγορά Limited Edition Signature Pavlova. Επιπλέον, οι πελάτες που θα συμμετάσχουν στην ενέργεια, αγοράζοντας μία Pavlova, θα επιβραβεύονται με έναν δωρεάν καφέ της επιλογής τους.

Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, σε όλα τα εστιατόρια PAUL: στη Λευκωσία, στο Mall of Cyprus και Ζήνας Κάνθερ, και στη Λάρνακα στο Metropolis Mall. Θα ισχύει τόσο για dine-in όσο και για take away, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Σχετικά με την Europa Donna Κύπρου

Η Europa Donna Κύπρου είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Europa Donna, της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, η οποία αποτελείται από 47 κράτη-μέλη. Ο Οργανισμός στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών στήριξης στους ασθενείς με καρκίνο του μαστού ή γυναικολογικό καρκίνο, τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών, καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, συμβάλλοντας στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση.

Δειτε Επισης

Investopia Global Mediterranean Forum: Πραγματοποιείται στην Κύπρο και ανοίγει νέες επενδυτικές προοπτικές
Σε συνάντηση εργασίας της ηγεσίας της BusinessEurope με την Ursula von der Leyen ο πρόεδρος της ΟΕΒ Γιώργος Παντελίδης
Ανδρέας Νεοφύτου: Έτσι θα ενισχύσει την θέση της ως παγκόσμιος ναυτιλιακός κόμβος η Κύπρος-To όραμά μου για το ΚΝΕ
Στην Τόχνη βρέθηκαν ερευνητές/τριες για διεθνές συνέδριο με θέμα το franchising
Υπουργείο Ενέργειας: Διαγωνισμός για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2025
Η διάκριση της Advanced Automation Systems στα Βραβεία Καινοτομίας της ΟΕΒ (vid)
Athlos Capital: Σύμβουλος και επικεφαλής συντονιστής της έκδοσης ομολόγου Tier 2 της HD Insurance PLC ύψους €20 εκατ.
Κάτι...ψήνεται στο Ολυμπιακό Μέγαρο από την ΚΟΕ-Ένα gala dinner με ένα ξεχωριστό επισκέπτη στο τραπέζι
Ο νοσηλευτής του Ογκολογικού Τράπεζας Κύπρου Γεώργιος Φαντούσης κολυμπά για την ελπίδα
Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων-Η επιστήμη σε δράση