Astrobank: Εισαγωγή δύο νέων σειρών ομολόγων στο ΧΑΚ

Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ανακοίνωσε την εισαγωγή δύο νέων σειρών Ομολόγων της Astrobank Public Company Limited, σύμφωνα με το Άρθρο 58(1) του Νόμου του ΧΑΚ στην Αγορά Ομολόγων της Νεοαναπτυσσόμενων Εταιρειών Αγοράς (Ν.Ε.Α.) του ΧΑΚ.

Capture

Η διαπραγμάτευση των πιο πάνω ομολόγων θα πραγματοποιείται σε Eυρώ (€) και θα αρχίσει την Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023. Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου θα αναλάβει την τήρηση των μητρώων των ομολογιούχων στο Κεντρικό Αποθετήριο/ Μητρώο του ΧΑΚ.

Σημειώνεται ότι Ομόλογα που είναι εκφρασμένα σε Δολάρια Αμερικής θα διαπραγματεύονται και αυτά σε Ευρώ και η Τιμή Εισαγωγής θα προκύψει από συναλλαγματική μετατροπή.

Η ισοτιμία που θα χρησιμοποιηθεί για τη μετατροπή, θα είναι το «FX Fixing Rate EUR-USD» που θα δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα της Bloomberg στις 02:00 μ.μ. ώρα Φρανκφούρτης, της ημέρας που προηγείται της εισαγωγής.

Δειτε Επισης

Προς ανανέωση και επικαιροποίηση το μνημόνιο συνεργασίας Κύπρου-Κατάρ στον τομέα υδάτων
Υποβάθμισε στο 2,5% τις εκτιμήσεις για τον ρυθμό ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας για το 2025 το ΔΝΤ
Δευτεραθλήτρια σε ποσοστό πλεονάσματος στην Ε.Ε. το 2024 η Κύπρος-Σημαντική μείωση και στο δημόσιο χρέος
Η DreamPlay ανοίγει γραφείο και campus στη Λεμεσό-Ορόσημο στην παγκόσμια επέκταση η Κύπρος
Ανδρέας Πίττας: Με φιλοδοξία, πολιτισμό και όραμα για το μέλλον προχωρά η Λεμεσός 2030
Στην τελική ευθεία η ψηφοφορία για τα 17α IN Business Awards-Συνεχίζεται μέχρι τις 30 Απριλίου η διαδικασία
Η Κωνσταντίνα Χριστοφή συστήνει το HEATWAVE Fitness Festival...«Ένα πάρτι για όσους έχουν μπει στην εποχή της ευεξίας»
Πνευματικά δικαιώματα: Η σημασία της απόφασης του Ανωτάτου και η ανάγκη για σύσταση Αρχής Πνευματικής Ιδιοκτησίας
Η τεκμηριωμένη πρόταση της G.A.P. Vassilopoulos για το υδατικό και η άρνηση μιας πολιτείας που…πέρα βρέχει
Η κυκλοφοριακή ρύθμιση που προκρίνει για την Μακαρίου η Πρωτοβουλία «Λευκωσία-Πρωτεύουσα Κύπρου»