powered by

MyPetrolina app: Ο μεγάλος νικητής κέρδισε ένα Volkswagen T-Roc

Στα Κεντρικά Γραφεία της Πετρολίνα στη Λάρνακα, αναδείχθηκε την Τετάρτη, 4  Ιανουαρίου 2023, ο μεγάλος νικητής για τον μήνα Δεκέμβριο, που κέρδισε ένα αυτοκίνητο Volkswagen T-Roc.

Ταυτόχρονα, αναδείχθηκαν και οι τελευταίοι 4 εβδομαδιαίοι τυχεροί που χρησιμοποίησαν την εφαρμογή σε πρατήρια Petrolina, Agip και Eni και κέρδισαν δωροκουπόνια σε καύσιμα κίνησης αξίας 250 ευρώ το καθένα, συνολικής αξίας 1,000 ευρώ.

Την ορθότητα και διαφάνεια της διαδικασίας διασφάλισαν με την παρουσία τους, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, διευθυντές και προσωπικό της εταιρείας.

Ο μεγάλος νικητής με member ID 19172, έχει ήδη ενημερωθεί από την ομάδα του MyPetrolina.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τους μήνες, Οκτώβριο μέχρι Δεκέμβριο, έχουν αναδειχθεί συνολικά 48 εβδομαδιαίοι τυχεροί που κέρδισαν καύσιμα κίνησης συνολικής αξίας 12,000 ευρώ.

Γεμάτο εκπλήξεις, όπως έχει υποσχεθεί και τηρήσει από την έναρξη της λειτουργίας του, το MyPetrolina app, επιβραβεύει τους πιστούς του πελάτες και ανταμείβει τις συναλλαγές τους σε πρατήρια Petrolina, Agip και Eni, δίνοντας τους την ευκαιρία να διεκδικήσουν πλούσια δώρα και να επωφεληθούν τις αποκλειστικές προσφορές.

Το MyPetrolina app, είναι μέρος της στρατηγικής της Πετρολίνα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε όλους τους τομείς της εταιρείας, έτσι ώστε να παρέχει καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες προς τους πελάτες της.

Το MyPetrolina app μπορείς να το κατεβάσεις μέσω του App store ή Google Play και να κάνεις εγγραφή ως μέλος δωρεάν.

MyPetrolina app και βγες πολλαπλά κερδισμένος!

www.petrolina.com.cy

Δειτε Επισης

Το Cyprus Integrity Forum δυναμικά στο πλευρό της Αστυνομίας-Συνάντηση με την ηγεσία της Δύναμης
Ενισχύεται η συνεργασία του Ίδρυματος «Θεοτόκος-Αμερίκος Αργυρίου» και του Σωματείου «Παναγία Ευαγγελίστρια»
Η νέα εποχή της συμμόρφωσης: Τεχνητή νοημοσύνη, blockchain και η πρόκληση της διαφάνειας
Ανδρέας Παπαέτης: Ο DORA ως θεμέλιο ψηφιακής ανθεκτικότητας στον χρηματοπιστωτικό τομέα
Κωνσταντίνος Κουμίδης: Η διαχείριση ψηφιακών κινδύνων και η ανθεκτικότητα ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
Μαρία Κυρμίζη-Αντωνίου: Η ΜΟΚΑΣ και η συμβολή του ιδιωτικού τομέα στην καταπολέμηση του οικονομικού εγκλήματος
Theo Parperis: Πλατφόρμα που ανατρέπει τα δεδομένα στις συγχωνεύσεις και εξαγορές το Ependisis.com (video)
Harm Reduction Conference: Η Στέλλα Κυριακίδου συζητά υγεία και ανθρώπινα δικαιώματα
Οι γεωπολιτικοί κίνδυνοι, η πολυπλοκότητα των κυρώσεων και ο κρίσιμος ρόλος των υπευθύνων συμμόρφωσης
Building the Future: Το Cyprus Autodesk Forum άνοιξε τον δρόμο για το AEC & Infrastructure (pics)