Εκπαιδευτική ημερίδα του δυναμικού πωλήσεων της CNP CYPRIALIFE

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, στο Aphrodite Hills Resort, η πρώτη διήμερη Εκπαιδευτική Ημερίδα του Δυναμικού Πωλήσεων της CNP CYPRIALIFE για το 2023.

Το διήμερο, περιλάμβανε εκπαιδευτικά θέματα, δραστηριότητες για το Δίκτυο Πωλήσεων, τιμητικό δείπνο επιβράβευσης συνεργατών και πολλή διασκέδαση. Συμμετείχαν περισσότεροι από 320 Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι απ’ όλη την Κύπρο, καθώς και στελέχη του Διοικητικού προσωπικού της Εταιρείας.

Ο θεματικός τίτλος «Υπερήρωες Ζωής!», αντανακλά το ρόλο και τη θέση των ασφαλιστικών συμβούλων της Εταιρείας στο πλευρό των ασφαλισμένων της, δίπλα σε κάθε τους ανάγκη. Χαρακτηρίζει τον δυναμισμό και τη θέληση για διάκριση του δικτύου συνεργατών της CNP CYPRIALIFE, μετά από μία εξαιρετικά παραγωγική χρονιά όπως ήταν το 2022.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS, κ. Τάκης Φειδία, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Δικτύου Πωλήσεων της CNP CYPRIALIFE που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, υπερβαίνοντας τα όρια, ως πραγματικοί «Υπερήρωες Ζωής!».

Ο κ. Φειδία τόνισε ότι «σε αυτές τις δύσκολες εποχές θέλουμε να νιώθουμε πιο σίγουροι μέσα στα απρόοπτα και στα αβέβαια της καθημερινότητας. Είναι εδώ που αναδεικνύεται πιο έντονα η αξία, το νόημα και η ουσία, της ασφάλισης. Είναι εδώ που επιβεβαιώνεται καθημερινά η αξιοπιστία, ο επαγγελματισμός και η ακεραιότητα του δικτύου μας». Για να καταλήξει πως «υπάρχουμε για έναν πολύ απλό, αλλά και πολύ σημαντικό λόγο. Υπάρχουμε για να προσφέρουμε ασφάλεια σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους τη χρειάζονται».

Η Γενική Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE κα Ανδρεανή Καλλιμάχου καλωσόρισε την DREAM TEAM της CNP CYPRIALIFE, εκφράζοντας μεγάλη ικανοποίηση για τα παραγωγικά επιτεύγματα των ανθρώπων της Εταιρείας μέσα στο 2022, που τα παρουσίασε  μαζί με τη στρατηγική της Εταιρείας για το 2023.  Εξέφρασε επίσης θερμές ευχαριστίες τόσο στους Ασφαλιστικούς Συμβούλους όσο και στο προσωπικό της CNP CYPRIALIFE για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους, καθώς για ακόμα μία χρονιά ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και έγιναν «Υπερήρωες Ζωής» και το 2022.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Γιώργος Γώγου, στο κύριο μήνυμα του, τόνισε τη δύναμη ψυχής που διαπερνά το Δυναμικό Πωλήσεων, αναλύοντας τα παραγωγικά αποτελέσματα του 2022. Ευχαρίστησε τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους της Εταιρείας για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και έδωσε το στίγμα για τη συνέχεια ανακοινώνοντας τη στρατηγική των πωλήσεων για το 2023.

Επίσημος προσκεκλημένος ομιλητής της Ημερίδας ήταν ο κος Anthony Matthews, Ιρλανδός δημόσιος ομιλητής ο οποίος είναι ηθοποιός, τραγουδιστής και από τα κορυφαία μέλη MDRT, μιας παγκόσμιας ανεξάρτητης ένωσης περισσότερων από 72.000 κορυφαίων επαγγελματιών στον τομέα των ασφαλειών ζωής. Με τους συμμετέχοντες μοιράστηκε μεθόδους και τεχνικές για την καλύτερη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών των πελατών της εταιρείας.

Εκπαιδευτική παρουσίαση έγινε και από τον κ. Παναγιώτη Λελεδάκη με τίτλο «Επόμενη Μέρα με όπλο την Τεχνολογία», αναφερόμενος στον επιχειρηματία του σήμερα, αλλά και του αύριο που αξιοποιώντας τεχνολογικά εργαλεία μπορεί να κάνει τον ρόλο του Ασφαλιστικού Συμβούλου πιο σημαντικό και επίκαιρο.

Η πραγματική δύναμη της CNP CYPRIALIFE, αντικατοπτρίζεται στο υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και ποιότητας των ανθρώπων του δικτύου, των στελεχών και των εργαζομένων της. Αυτοί είναι οι «Υπερήρωες Ζωής» που στα δύσκολα γίνονται ασπίδα προστασίας όλων των ασφαλισμένων της.

Δειτε Επισης

Οι κυρώσεις στην Ρωσία... βούλιαξαν τον κυπριακό στόλο
ΙδΕΚ-META Group ενώνουν δυνάμεις
Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού IN Business διαβάστε...
Η βελτιστοποίηση των City Logistics και η εφαρμογή νέων μοντέλων διανομής Logistics
Παίρνει σάρκα και οστά το University of Beirut-Mediterraneo στην Πάφο (pics)
Σε «Χάρης Γρούτας» μετονομάστηκε ο 1ος όροφος του Κέντρου Υγείας Λακατάμιας
Tax For All: Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας
Οι Υπερ. ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία ΑΦΟΙ Πέτρου τιμούν την Κύπρια γιαγιά
Tο αλεύρι Μιτσίδη στηρίζει τα πρόωρα μωρά στον αγώνα τους για ζωή
Ο ρόλος των private label προϊόντων στην εποχή του πληθωρισμού