2ο Colloquium Διδακτορικής Έρευνας της Συνόδου Πρυτάνεων Κυπριακών Πανεπιστημίων

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου το 2ο Colloquium Διδακτορικής Έρευνας της Συνόδου Πρυτάνεων Κυπριακών Πανεπιστημίων. Στο συνέδριο αυτό θα παρουσιαστούν περίπου 80 διδακτορικές έρευνες που βρίσκονται σε διάφορα στάδια υλοποίησης και εκπονούνται σε όλα τα πανεπιστήμια της Κύπρου και καλύπτουν πεδία όπως: Υγεία, Ιατρική, Φυσικές Επιστήμες, Τεχνολογία, Μηχανική, Χρηματοοικονομικά, Οικονομικά, Διοίκηση, Εκπαίδευση, Ανθρωπιστικές Σπουδές, Κοινωνικές Επιστήμες καθώς και διεπιστημονικά πεδία.

Το εισαγωγικό μέρος του συνεδρίου που ξεκινά στις 9:00 πμ θα χαιρετίσουν οι: Καθ. Ανδρέας Ευσταθίου, Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και Καθ. Παναγιώτης Ζαφείρης, Πρύτανης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και Πρόεδρος της Συνόδου των Πρυτάνεων Κυπριακών Πανεπιστημίων. Κύρια ομιλία θα απευθύνει ο κ. Κυριάκος Κόκκινος, Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής.

Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί στις 6:00 μμ με τη βράβευση των καλύτερων παρουσιάσεων στο συνέδριο μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία που θα διεξάγεται κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Δειτε Επισης

Οι κυρώσεις στην Ρωσία... βούλιαξαν τον κυπριακό στόλο
ΙδΕΚ-META Group ενώνουν δυνάμεις
Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού IN Business διαβάστε...
Η βελτιστοποίηση των City Logistics και η εφαρμογή νέων μοντέλων διανομής Logistics
Παίρνει σάρκα και οστά το University of Beirut-Mediterraneo στην Πάφο (pics)
Σε «Χάρης Γρούτας» μετονομάστηκε ο 1ος όροφος του Κέντρου Υγείας Λακατάμιας
Tax For All: Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας
Οι Υπερ. ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία ΑΦΟΙ Πέτρου τιμούν την Κύπρια γιαγιά
Tο αλεύρι Μιτσίδη στηρίζει τα πρόωρα μωρά στον αγώνα τους για ζωή
Ο ρόλος των private label προϊόντων στην εποχή του πληθωρισμού