Ν. Μεσολογγίτης: Έρχονται τα έξυπνα και οικολογικά γυαλιά το 2023

Στην ενίσχυση του ηλεκτρονικού της καταστήματος συνεχίζει να επενδύει η OJO Sunglasses, με νέες πρωτοποριακές τεχνολογίες, όπως το OJO Virtual Try-on, CRM Automations, αλλά και η ένταξη έξυπνης τεχνολογίας στα γυαλιά ηλίου και οπτικά.

Σε συνέντευξή του στο InBusinessNews, στο πλαίσιο του IN Business Forecasting 2023, ο ιδρυτής της OJO Sunglasses, Νίκος Μεσολογγίτης εξηγεί ότι τα έξυπνα γυαλιά ηλίου και οπτικά θα έχουν ενσωματωμένο Bluetooth για άμεση σύνδεση  με το κινητό τηλέφωνο, μικρόφωνο και ακουστικό. Επίσης, στις αρχές της χρονιάς θα λανσαριστούν τα οικολογικά γυαλιά ηλίου, με απώτερο σκοπό να μειωθεί η εξάρτηση από μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Για φέτος η OJO sunglasses αναμένει αύξηση πέραν του 15%, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τα επιτυχή αποτελέσματα του 2022.

Πώς αναμένεται να κινηθούν η κυπριακή οικονομία και η αγορά κατά το 2023;

Για το 2023 αναμένουμε την κυπριακή οικονομία να κινηθεί σε θετικό πρόσημό περίπου στο 5%. Πιστεύουμε ότι θα υπάρχει θετική ανάπτυξη λόγω της μειώσεις του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας, της αύξησης αφίξεων ποιοτικότερων τουριστών καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023 και τέλος την αύξηση των ξένων επενδύσεων.

Ποιες είναι οι προβλέψεις σας για τον τομέα σας για το 2023; Πιστεύετε ότι το 2023 θα κινηθεί με θετικό πρόσημο, αρνητικό πρόσημο ή το ίδιο με το 2022;

Όσο αφορά την OJO sunglasses αναμένουμε αύξηση πέραν του 15% για το 2023 ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τα επιτυχή αποτελέσματα του 2022. Οι κυριότεροι λόγοι που πιστεύουμε στο θετικότατο πρόσημο αύξησής μας είναι η αναβάθμιση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με εξειδικευμένα τεχνολογικά εργαλεία, αλλά και την συνεχιζόμενη ραγδαία αύξηση από νέους πελάτες της OJO εντός και εκτός των φυσικών καταστημάτων μας.

Νέες πρωτοποριακές τεχνολογίες

Ποιες είναι οι σημαντικές τάσεις, γεγονότα και εξελίξεις που θα πρέπει να παρακολουθηθούν/προσεχθούν στον τομέα δραστηριοποίησής σας για το 2023;

Για το 2023 η εταιρεία μας θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του ηλεκτρονικού της καταστήματος με νέες πρωτοποριακές τεχνολογίες, όπως το OJO Virtual Try-on , CRM Automations (CRM , Social media, Google etc), όπως και η ένταξη της τεχνολογίας στα γυαλιά ηλίου και οπτικά, OJO smart glasses. Τα έξυπνα γυαλιά ηλίου και οπτικά θα έχουν ενσωματωμένο Bluetooth για άμεση σύνδεση  με το κινητό τηλέφωνο, μικρόφωνο και ακουστικό. Επίσης, στις αρχές της χρονιάς, θα έχουμε έτοιμα τα οικολογικά γυαλιά ηλίου (σε συνδυασμό με τις υφιστάμενες OJO οικολογικές θήκες και τσάντες), με S70 πάστα -S70 biodegradable acetate material-, με απώτερο σκοπό να μειώσουμε την εξάρτησή από μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η πολυτέλεια δεν είναι για λίγους


Τι να αναμένουμε για τον δικό σας όμιλο το 2023; Ποιοι είναι στόχοι σας;

Οι κυριότεροι στόχοι της εταιρείας μας για το 2023 είναι να ικανοποιήσουμε όσο περισσότερους πελάτες μας ως προς την εξυπηρέτηση, την ικανοποίηση σε έξυπνες αγορές, αλλά και το δικαίωμα της όρασης σε όλους καταρρίπτοντάς τον μύθο ότι η πολυτέλεια είναι για λίγους.

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών