Ευρωπαϊκό: Χάλκινη Παγκοσμιονίκης η φοιτήτρια Κωνσταντίνα Νικολάου

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο συγχαίρει τη φοιτήτρια του πτυχίου “Αθλητική Επιστήμη και Φυσική Αγωγή” Κωνσταντίνα Νικολάου, η οποία κατέκτησε την 3η θέση και το Χάλκινο μετάλλιο στο σκητ Γυναικών, στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής του 2023, που διεξήχθει στο Ραμπάτ του Μαρόκο. Η Κωνσταντίνα είχε 25 επιτυχίες στους πρώτους 30 δίσκους καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο!!

Όπως δήλωσε ο Λέκτορας Κοινωνιολογίας του Αθλητισμού και Συντονιστής του Προγράμματος Αθλητικής Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής,  Αντώνης Αλεξόπουλος «το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αισθάνεται ότι έχει την υποχρέωση να στηρίξει πολύπλευρα, στο μέτρο των δυνάμεών του, τους αθλητές και τις αθλήτριες που μας γεμίζουν περηφάνια». Ευχήθηκε εκ μέρους του Τμήματος στην κ. Κωνσταντίνα Νικολάου “καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες”!

Το πρόγραμμα “Αθλητική Επιστήμη και Φυσική Αγωγή” του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, αποτελώντας την πλέον καινοτόμα και εξεζητημένη ακαδημαϊκή παρέμβαση στον ευρύτερο ελληνικό χώρο στο πεδίο του αθλητισμού, αισθάνεται υπερήφανο που αποτελεί την κορυφαία προτίμηση διακεκριμένων αθλητών/τριών διεθνούς εμβέλειας για την ακαδημαϊκή τους ολοκλήρωση. Ο προσεγμένος και άρτιος σχεδιασμός εγγυάται την επαγγελματική διάκριση όσων επιθυμούν να αξιοποιήσουν το πάθος και το ενδιαφέρον τους για τον αθλητισμό, ασχέτως της προηγούμενης αθλητικής τους εμπειρίας και υπόστασης.

Δειτε Επισης

Στη Σύνοδο των Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ
ΤΕΣΕΚ Μακάριος Γ΄ Λευκωσίας: «Επαγγέλματα του μέλλοντος και Νέες Δεξιότητες»
Επανέρχεται σταδιακά και με νέο σχεδιασμό η Πύλη Κτηματολογίου
Όλα έτοιμα για ποδηλατικό υπερθέαμα στο Cyprus Gran Fondo powered by Skoda
Η DP World Limassol υποδέχθηκε τους νέους υπουργούς στο λιμάνι Λεμεσού
«Εβδομάδα Καριέρας 2023» στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Ενισχύεται με φόντο την Ουκρανία το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+
Oλοήμερο Fun Day στον εξωτερικό χώρο στάθμευσης Nicosia Mall
H Cyta Business παρουσιάζει τα 10α ΙΝ Business Grocery Retail Awards
Ντάινα Νικολάου: Οι τοποθετήσεις φοιτητών μειώνουν το ρίσκο για τον εργοδότη (video)