Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

NAGA: Μια καινοτόμα και ανατρεπτική εταιρεία Fintech

Η NAGA αποτελεί πλέον μια από τις μεγαλύτερες Fintech εταιρείες. Δημιουργώντας ένα περιβάλλον εργασίας όπου ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη, η υπερηφάνεια, η αξιοπιστία και η συντροφικότητα παίζουν καθοριστικό ρόλο, η εταιρεία εξασφάλισε την πολύ σημαντική πιστοποίηση Great Place to Work®

Mε αφορμή την πιστοποίηση, στελέχη του προσωπικού μίλησαν στην κάμερα του In Business TV αναφέροντας, ότι η εταιρεία επενδύει καθημερινά στην εκπαίδευση και την επαγγελματική ανάπτυξη των υπαλλήλων της, αφού μέσα από τη δική τους εξέλιξη, επιτυγχάνεται και η εξέλιξη της.

Η εργασία στη NAGA, είναι κάθε μέρα εντελώς ξεχωριστή και μοναδική αναφέρουν μεταξύ άλλων, τα μέλη του προσωπικού,σε έναν τομέα που ενθαρρύνει τη συνεχή δημιουργικότητα, την αναλυτική σκέψη, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την τήρηση προθεσμιών και χρονοδιαγραμμάτων.

Το σημερινό επεισόδιο του αφιερώματος Great Place to Work®, παρουσιάζει την εταιρεία NAGA μέσα από τα μάτια των ανθρώπων της, οι οποίοι μοιράζονται στο InBusiness TV τα στοιχεία εκείνα που ανέδειξαν την εταιρεία ως έναν από τους καλύτερους εργοδότες.

Δείτε το αφιέρωμα Great Place to Work® X InBusiness TV στην NAGA:

 

Το Great Place to Work®, με παρουσία σε 70 χώρες, είναι ένα brand με διεθνή αναγνωρισιμότητα και αποτελεί την πλέον αξιόπιστη πιστοποίηση και διάκριση επιχειρήσεων, που έχουν καθιερωθεί ως εργοδότες προτίμησης. Άρχισε να δραστηριοποιείται στην Κύπρο στις αρχές του 2020 και παρ' όλες τις αντιξοότητες που επέφερε η πανδημία, η ανάπτυξή του είναι ραγδαία.

Η σειρά-αφιέρωμα Great Place to Work®, που παρουσιάζει το InBusiness TV, δίνει την ευκαιρία στους οργανισμούς που έχουν εξασφαλίσει τη σημαντική αυτή

Δειτε Επισης

Αυτή η νέα ηγεσία του ιατρικού κόσμου-Συνεχίζει στην προεδρία του ΠΙΣ ο Δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου
Στο Ολυμπιακό Μέγαρο το εναρκτήριο λάκτισμα για την Toyota Kύπρου
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αγγλικής Σχολής-Πρόεδρος η Ιωάννα Δημητρίου
Κοτ-Κοτ: Πρωτοποριακή λύση κυκλικής οικονομίας για επίλυση της κρίσης διαχείρισης απορριμμάτων
ΟΠΑΠ Κύπρου: Αρχίζει και το 2024 με βήματα στην υγεία υιοθετώντας ξανά δύο δωμάτια της Αροδαφνούσας
Νέα συνεργασία Πανεπιστημίου Λεμεσού με AMMITEC στον ναυτιλιακό κλάδο
Εξετάζοντας τη σημασία του βιώσιμου μάρκετινγκ για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ)
Women Leaders’s Forum: Πώς να αγνοήσετε τα εμπόδια
Κενές θέσεις εργασίας στο Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Διά Βίου Μάθησης
Υποτροφίες για μεταπτυχιακά από την Eni Cyprus Limited