Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

NAGA: Μια καινοτόμα και ανατρεπτική εταιρεία Fintech

Η NAGA αποτελεί πλέον μια από τις μεγαλύτερες Fintech εταιρείες. Δημιουργώντας ένα περιβάλλον εργασίας όπου ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη, η υπερηφάνεια, η αξιοπιστία και η συντροφικότητα παίζουν καθοριστικό ρόλο, η εταιρεία εξασφάλισε την πολύ σημαντική πιστοποίηση Great Place to Work®

Mε αφορμή την πιστοποίηση, στελέχη του προσωπικού μίλησαν στην κάμερα του In Business TV αναφέροντας, ότι η εταιρεία επενδύει καθημερινά στην εκπαίδευση και την επαγγελματική ανάπτυξη των υπαλλήλων της, αφού μέσα από τη δική τους εξέλιξη, επιτυγχάνεται και η εξέλιξη της.

Η εργασία στη NAGA, είναι κάθε μέρα εντελώς ξεχωριστή και μοναδική αναφέρουν μεταξύ άλλων, τα μέλη του προσωπικού,σε έναν τομέα που ενθαρρύνει τη συνεχή δημιουργικότητα, την αναλυτική σκέψη, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την τήρηση προθεσμιών και χρονοδιαγραμμάτων.

Το σημερινό επεισόδιο του αφιερώματος Great Place to Work®, παρουσιάζει την εταιρεία NAGA μέσα από τα μάτια των ανθρώπων της, οι οποίοι μοιράζονται στο InBusiness TV τα στοιχεία εκείνα που ανέδειξαν την εταιρεία ως έναν από τους καλύτερους εργοδότες.

Δείτε το αφιέρωμα Great Place to Work® X InBusiness TV στην NAGA:

 

Το Great Place to Work®, με παρουσία σε 70 χώρες, είναι ένα brand με διεθνή αναγνωρισιμότητα και αποτελεί την πλέον αξιόπιστη πιστοποίηση και διάκριση επιχειρήσεων, που έχουν καθιερωθεί ως εργοδότες προτίμησης. Άρχισε να δραστηριοποιείται στην Κύπρο στις αρχές του 2020 και παρ' όλες τις αντιξοότητες που επέφερε η πανδημία, η ανάπτυξή του είναι ραγδαία.

Η σειρά-αφιέρωμα Great Place to Work®, που παρουσιάζει το InBusiness TV, δίνει την ευκαιρία στους οργανισμούς που έχουν εξασφαλίσει τη σημαντική αυτή

Δειτε Επισης

Προχωρά με τον διορισμό Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου ο Πρόεδρος-«Δύο-τρία πρόσωπα στο μυαλό μου»
Νόμος για απεγκλωβισμό των εγκλωβισμένων αγοραστών ακινήτων-Τι προνοεί και τι αλλάζει
Στα χέρια των καταναλωτών το e-kalathi με ομόφωνη ψήφιση από τη Βουλή-Τι προβλέπει ο νόμος
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
Όσα ψήφισε η Βουλή για τις εκποιήσεις και οι τοποθετήσεις κομμάτων και βουλευτών
Ανέβασε ταχύτητα η αγορά οχημάτων... Εκτοξεύθηκαν οι εγγραφές
Πέρασε το κυβερνητικό πακέτο για τις εκποιήσεις-Σε νέα βάση το νομοθετικό πλαίσιο
Οι τρεις πιο σοβαροί κίνδυνοι για την οικονομία... Έρευνα του Συμβουλίου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος