H αρχιτεκτονική του μέλλοντος περνά από τη βιωσιμότητα

Μια «σκληρή» χρονιά που θα κινηθεί με αργούς ρυθμούς προμηνύεται για την αγορά του real estate η φετινή. Ο Kλάδος επιβραδύνεται κάτω από το βάρος των ολοένα και πιο υψηλών επιτοκίων, εκτιμούν οι ειδικοί, που σε μια ανασκόπηση της περασμένης χρονιάς είδαν τη βιομηχανία να περνά δύσκολες στιγμές. Κι όμως, η Κύπρος κατάφερε να ανταπεξέλθει.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά διεθνώς, η χώρα μας έχει επηρεαστεί μέχρι ενός βαθμού. Τα αυξανόμενα επιτόκια στα δάνεια και στο κατασκευαστικό κόστος, ο πόλεμος στην Ουκρανία και άλλοι εξωτερικοί παράγοντες είχαν επίδραση στην αγορά σε σημείο όμως που ο τομέας μπορεί να προχωρήσει προς τα μπρος. Καταγράφηκε, μάλιστα, μεγάλο ενδιαφέρον από ξένες εταιρείες του τομέα της ναυτιλίας και των ΤΠΙ για μετεγκατάστασή τους στο νησί, γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο τόσο για το real estate όσο και για την πορεία της κυπριακής οικονομίας, γενικότερα.

Επί τάπητος τα νεότερα του Κλάδου

Η πιο σημαντική ετήσια σύναξη του κλάδου των ακινήτων, ανάπτυξης γης και κατασκευών στην Κύπρο έρχεται την κομβική αυτή στιγμή, για να συζητήσει, να αξιολογήσει και να αναλύσει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις και τάσεις της αγοράς. Με πλούσια θεματολογία το 17ο Συνέδριο και Έκθεση Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων περιλαμβάνει ομιλίες γύρω από την κατασκευή, τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση κτιρίων και φιλοξενεί όλους τους εμπλεκόμενους του τομέα, ενώνοντας την ιδέα με την εκτέλεση των έργων.

Το Συνέδριο φέρνει κοντά στο κοινό της Κύπρου σημαντικές προσωπικότητες του νησιού αλλά και ομιλητές διεθνούς φήμης. Ανάμεσά τους, ο Tom Minderhoud, Associate Director / Senior Architect του UNStudio. Ο Tom Minderhoud θα ανέβει στη σκηνή για να μιλήσει σχετικά με τα έργα που έχει υλοποιήσει η εταιρεία και θα εξηγήσει στους συμμετέχοντες πώς μπορούν να διατηρήσουν υψηλή ποιότητα σχεδιασμού και να ενσωματώσουν τη βιωσιμότητα ως μία κινητήριος δύναμη της αρχιτεκτονικής του μέλλοντος.

Ο Tom Minderhoud είναι Associate Director και Senior Architect στο UNStudio με διακεκριμένο ιστορικό και μακροχρόνια συμμετοχή σε μια σειρά από βασικά έργα της εταιρείας. Αυτή τη στιγμή είναι Διευθυντής Έργου σε μια σειρά από μεγάλα έργα που αναπτύσσονται σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Πρόσφατα συμμετείχε σε δύο έργα αεροδρομίων, στις ασκήσεις master planning exercises και στον σχεδιασμό προορισμών φιλοξενίας.

Ποιους αφορά

Το Συνέδριο και η Έκθεση απευθύνονται σε Εταιρείες Ανάπτυξης Γης, Κατασκευαστικές Εταιρείες, Εργολάβους, Κτηματομεσιτικά Γραφεί, Εκτιμητές ακινήτων, Μελετητές, Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, άλλους εξειδικευμένους μελετητές, Σχεδιαστές εσωτερικού χώρου, Εταιρείες Υλικών Οικοδομής (Παραγωγούς, Εισαγωγείς, Διανομείς Υλικών Οικοδομής), Σχετικές Κυβερνητικές Υπηρεσίες και Ρυθμιστικές Αρχές, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, Χρηματοοικονομικούς Οργανισμοί και Επαγγελματικές Υπηρεσίες, Τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς,  Λογιστικά/ελεγκτικά/φοροτεχνικά γραφεία, Δικηγορικά γραφεία, Εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων και Θεσμικούς επενδυτές.

Πληροφορίες

Για το πρόγραμμα του Συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες

Με την στήριξη: Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ), Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου (Ο.Σ.Ε.Ο.Κ.), Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, RICS, Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου, Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου, Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων, Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου, Σύνδεσμος Κτηματομεσιτών Επιχειρηματιών Κύπρου, Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό ΙΝ Βusiness, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»