Cyta: 100.000 συνδρομητές έχουν συνδεθεί στο δίκτυο Cyta Fiber

Η Cyta γιόρτασε τη σύνδεση 100.000 πελατών της στο παγκύπριο δίκτυο Cyta Fiber, προσφέροντας 100 μήνες δωρεάν ίντερνετ στον κ Αντρέα Μιχαήλ από την Γεροσκήπου, τον πελάτη με αριθμό σύνδεσης 100.000. Έχοντας επισπεύσει αισθητά τους ρυθμούς  ανάπτυξης του δικτύου της, μέχρι το τέλος του 2023 η Cyta προγραμματίζει την πλήρη κάλυψη όλων των αστικών και περιαστικών περιοχών της Κύπρου, με τις μεγάλες αγροτικές κοινότητες να ολοκληρώνονται πριν το τέλος του 2025.

Το δίκτυο οπτικών ινών Cyta Fiber, αποτελεί το μεγαλύτερο έργο αναβάθμισης των τηλεπικοινωνιακών υποδομών της χώρας. Η γρήγορη ολοκλήρωσή του ενισχύει το τεχνολογικό προφίλ της Κύπρου στο εξωτερικό, επιβεβαιώνοντας ότι είναι μια χώρα σύγχρονη, προηγμένη και ευθυγραμμισμένη με τις τεχνολογικές εξελίξεις. Ταυτόχρονα, συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Κύπρου και τονώνει την οικονομία του τόπου.

Οι χρήστες του μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές, τόσο σε θέματα ταχύτητας και χωρητικότητας, όσο και σε ποιότητα και αξιοπιστία. Στην εποχή του Gigabit και της ψηφιακής μεταμόρφωσης, οι εταιρείες που το αξιοποιούν, διασφαλίζουν τη δυνατότητά τους για ψηλή παραγωγικότητα, αποτελεσματικότητα και ανταγωνιστικότητα.

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την παράδοση του δώρου, από τον Διευθυντή Ενσύρματου Δικτύου Πρόσβασης & Τεχνικής Υποστήριξης της Cyta κ Γιώργο Μαληκίδη (αριστερά), στον πελάτη αριθμός 100.000 κ Αντρέα Μιχαήλ (δεξιά) στην οικία του στην Πάφο.

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση