Νέα ακίνητα σε ελκυστικές τιμές από την Altamira Real Estate

Οικιστικές και εμπορικές προτάσεις σε περιζήτητες περιοχές της Κύπρου παρουσιάζει και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Από τις επιλογές που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, ξεχωρίζουν οικιστικά και εμπορικά οικόπεδα σε Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο, τα οποία βρίσκονται κοντά σε όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες και ανέσεις. Πρόκειται για ακίνητα ιδανικά για ανέγερση κατοικίας από ιδιώτες αλλά και για εμπορική αξιοποίηση.

Το άνοιγμα προσφορών προγραμματίζεται για την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023, ενώ προσφορές γίνονται δεκτές και σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν υψηλότεροι προσφοροδότες. 

Λευκωσία

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 478 τ.μ., σε ήσυχη και ελκυστική περιοχή της Λακατάμειας, μόλις 100 μέτρα από το Ε’ Δημοτικό Σχολείο. Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια, ενώ βρίσκεται σε αδιέξοδο επί χώρου πρασίνου. Το οικόπεδο εμπίπτει εντός οικιστικής ζώνης η οποία προτείνει την ανάπτυξη διώροφου κτηρίου με συντελεστή δόμησης 80%. Πωλείται έναντι €110.000.

Στην τιμή των €135.000 ξεχωρίσαμε οικιστικό οικόπεδο στην Λακατάμεια, 550 μέτρα από τον Ιερό Ναό Αγίου Χρυσοστόμου, με καλές προσβάσεις σε υπηρεσίες και στο κέντρο του Δήμου. Το ακίνητο έχει εμβαδόν 601 τ.μ., ενώ το γεγονός ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο αποτελεί πλεονέκτημά του. Εμπίπτει εντός οικιστικής ζώνης η οποία προτείνει την ανάπτυξη διώροφου κτηρίου με συντελεστή δόμησης 80%.

Στο Δάλι εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο σε περιοχή η οποία τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει έντονη οικιστική δραστηριότητα με ανάπτυξη πολυτελών κατοικιών. Βρίσκεται μόλις 100 από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού και κοντά στο εργοστάσιο "Carlsberg" και μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο από επιχειρηματία ανάπτυξης γης όσο και από ιδιώτη. Έχει εμβαδόν 545 τ.μ. και πωλείται στην τιμή των €115.000.

Στην κοινότητα Σιά, σε μια περιοχή με όμορφο φυσικό περιβάλλον, πωλείται έναντι €48.000 οικιστικό οικόπεδο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 539 τ.μ. και απέχει μόλις 1.4 χιλιόμετρα από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Στον Λυθροδόντα ξεχωρίσαμε τρία οικιστικά οικόπεδα τα οποία είναι ιδανικά για ανέγερση κατοικίας και πωλούνται σε τιμές που αρχίζουν από €45.000 και φθάνουν μέχρι και τις €65.000. Δύο εκ των οικοπέδων έχουν εμβαδόν 855 τ.μ., ενώ το άλλο είναι έκτασης 614 τ.μ..

Λάρνακα/Ελ. Επαρχία Αμμοχώστου

Στην Ορόκλινη πωλείται οικιστικό χωράφι πλησίον οικιστικών και τουριστικών αναπτύξεων, στην τιμή των €660.000. Το ακίνητο διαθέτει άμεσες προοπτικές ανάπτυξης και έχει εμβαδόν 13,044 τ.μ..

Στην παραλιακή περιοχή της Ορμήδειας εντοπίσαμε τουριστικό χωράφι μόλις 90 μέτρα από τη θάλασσα. Έχει εμβαδόν 8.220 τ.μ. και εφάπτεται σε εγγεγραμμένο δρόμο με συνολικό πρόσωπο περί τα 200 μέτρα. Πωλείται έναντι €750.000

Στην τιμή των €70.000 πωλείται στην Αθηένου οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 690 τ.μ.. Τοποθετείται κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις ενώ διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια εδάφους. Το ακίνητο εμπίπτει εντός Οικιστικής Ζώνης Κα6 με συντελεστή δόμηση 90% και βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Στην Αθηένου ξεχωρίσαμε επίσης, δύο οικιστικά οικόπεδα τα οποία διαθέτουν καλές προσβάσεις τόσο προς το κέντρο του χωριού όσο και προς τα γειτονικά χωριά. Τα δύο ακίνητα εμπίπτουν εντός Οικιστικής Ζώνης Κα6 με συντελεστή δόμηση 90% και πωλούνται έναντι €65.000 το ένα. Έχουν εμβαδόν 544 τ.μ. και 524 τ.μ. αντίστοιχα.

Τέλος, στο Παραλίμνι εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο κοντά στη Λίμνη και την υπεραγορά «LIDL». Το ακίνητο διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τους γειτονικούς δήμους, τις όμορφες παραλίες της περιοχής και την τουριστική περιοχή του Πρωταρά. Ο συντελεστής δόμησης του είναι 90% γεγονός που επιτρέπει την ανέγερση διώροφου κτηρίου, ενώ διαθέτει εμβαδόν 606 τ.μ.. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιώτες και επιχειρηματίες και πωλείται στην τιμή των €83.000.

Πάφος

Εμπορικό οικόπεδο, σε ήσυχη και αμιγώς οικιστική τοποθεσία, πωλείται στη Γεροσκήπου στην τιμή των €245.000. Το οικόπεδο βρίσκεται επί της οδού Γρίβα Διγενή, μόλις 600 μέτρα από την πλατεία της πόλης. Έχει εμβαδόν 576 τ.μ. και είναι κατάλληλο για ανέγερση τριώροφου κτηρίου εμπορικής ή/και μικτής χρήσης καθώς εμπίπτει στην εμπορική ζώνη (Εβ) με συντελεστή δόμηση 100%. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιώτες ή για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Στον Πωμό, στην τιμή των €65.000, διατίθεται μερίδιο παραθαλάσσιου χωραφιού στο οποίο αναλογεί εμβαδόν περί τα 446τ.μ.. Το ακίνητο εφάπτεται της παράλιας στο δυτικό σύνορο του και τοποθετείται σε μικρή απόσταση από τον κεντρικό δρόμο που διασχίζει την κοινότητα.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα. 

Δειτε Επισης

Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο