powered by

Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας: Κλειστό αύριο μεταξύ 12:00-15:00

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, πληροφορεί τους καταναλωτές του ότι το Τμήμα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών (ΤΕΚ) θα παραμείνει κλειστό κατά τη διάρκεια της τρίωρης παναπεργίας μεταξύ των ωρών 12:00 – 15:00, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023.

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας, θα λειτουργούν με ομάδες ασφαλείας για την εύρυθμη λειτουργία της υδροδότησης.

Στην παναπεργία για προάσπιση του θεσμού της ΑΤΑ θα συμμετέχουν οι συντεχνίες των εργαζομένων του Δημόσιου και Ημιδημόσιου Τομέα καθώς δεν υπήρξε καταληκτική συμφωνία των συντεχνιών με την εργοδοτική πλευρά για την ποσόστωση της καταβολής της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής.

 

Δειτε Επισης

Οι μεγάλες επενδύσεις ξένων επενδυτών στην Πάφο... «Αποτελεί ένα ελκυστικό προορισμό για ξένες εταιρείες»
Ζητά ανάκληση και επανέκδοση του διατάγματος για το «ΕΡΓΑΝΗ» η ΟΕΒ-Προκαλεί σύγχυση στις επιχειρήσεις
Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν Πανεπιστήμιο Νεάπολις και Κυπριακή Ακαδημία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών
Η Libertex ανεβάζει στροφές στη Formula 1 ως Official Online Trading Partner της KICK Sauber F1 Team
CIM Summit 2025: Τα κεντρικά θέματα του πολυαναμενόμενου Συνεδρίου
Ο Μιχαλάκης Λεπτός μέσα από τα μάτια του Χριστόδουλου Αγκαστινιώτη-«Ο μεγαλύτερος επιχειρηματίας οραματιστής»
Κοινή επιθυμία για παράρτημα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Κύπρο
Και σήκωσέ τα να δω, τα τροπαία ψηλά στον ουρανό... Έφερε στην Κύπρο τα κύπελλα Europa και Conference League η Stoiximan
Golden Leaves Cyprus Crematorium: Κάνει το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Κύπρο με κόστος κατασκευής τέσσερα εκατ. (pics)
EKK: Αυξάνονται οι περιπτώσεις υποβολής ενημερωτικού δελτίου στην αγγλική γλώσσα