powered by

Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας: Κλειστό αύριο μεταξύ 12:00-15:00

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, πληροφορεί τους καταναλωτές του ότι το Τμήμα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών (ΤΕΚ) θα παραμείνει κλειστό κατά τη διάρκεια της τρίωρης παναπεργίας μεταξύ των ωρών 12:00 – 15:00, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023.

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας, θα λειτουργούν με ομάδες ασφαλείας για την εύρυθμη λειτουργία της υδροδότησης.

Στην παναπεργία για προάσπιση του θεσμού της ΑΤΑ θα συμμετέχουν οι συντεχνίες των εργαζομένων του Δημόσιου και Ημιδημόσιου Τομέα καθώς δεν υπήρξε καταληκτική συμφωνία των συντεχνιών με την εργοδοτική πλευρά για την ποσόστωση της καταβολής της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής.

 

Δειτε Επισης

ΠΙΣ για ΓεΣΥ: Η καθολικότητα ενός συστήματος δεν αρκεί από μόνη της για να εγγυηθεί την επιτυχία του
Έξι χρόνια ΓεΣΥ... «Η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στον τομέα της υγείας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας»
Το νέο πλαίσιο κανονιστικής συμμόρφωσης που φέρνει η AMLA και πώς το προσεγγίζουν οι αρμόδιοι φορείς στην Κύπρο
Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού IN Business: Οι βραβευθέντες και οι υποστηρικτές των 17ων IN Business Awards
Τα projects των οκτώ μεγάλων νικητών των Young Lions Cyprus 2025 και η μεγάλη ευκαιρία τους στις Κάννες (pics)
Oι δύο νέες μελλοντικές αναπτύξεις της Αρχής Λιμένων Κύπρου-Η στρατηγική και τα μελλοντικά σχέδια
ΓεΣΥ: Πάνω από ένα εκατ. οι εγγεγραμμένοι δικαιούχοι στα έξι χρόνια λειτουργίας
Δημιουργία νέου κοινού Προγράμματος Ιατρικής από Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Παν. Νεάπολις Πάφος
Παγκόσμια ημέρα πολλαπλής σκλήρυνσης: Πρωτοποριακή έρευνα από το ΙΝΓΚ
Σύμπραξη αριστείας: Θεσμική συνεργασία Γαλλικής Ακαδημίας Επιστημών και Κυπριακού Ιδρύματος Έρευνας και Εκπαίδευσης