IN Business Awards 2022: Οι υποψήφιοι στην κατηγορία «ΜμΕ»

H διαδικασία ψηφοφορίας των IN Business Awards 2022 συνεχίζεται για τρίτη συνεχόμενη βδομάδα, με τους 55 υποψήφιους να διεκδικούν τη θέση του άριστου μεταξύ των αρίστων στις 11 κατηγορίες υποψηφιότητας.

Το ΙnBusinessNews παρουσιάζει σήμερα τους υποψήφιους, καθώς και το προφίλ τους, στην κατηγορία ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

  • Οινοποιείο Κυπερούντας

Το οινοποιείο βρίσκεται στην Κυπερούντα. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1989 με στόχο την παραγωγή οίνων ανώτερης ποιότητας. Μέσα στα 23 αυτά χρόνια καθιερώθηκε ως ένα από τα σημαντικότερα του τόπου.

Με μια επιστημονική ομάδα που καλύπτει όλο το φάσμα λειτουργίας, από την αμπελουργία μέχρι και την οινοποίηση, το Οινοποιείο Κυπερούντας εισάγει καινοτόμες μεθόδους παραγωγής που αρμόζουν στο κυπριακό κρασί.

Ταυτόχρονα, οργανώνει και συντονίζει ερευνητικά προγράμματα με πανεπιστήμια της Κύπρου και του εξωτερικού με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του εθνικού αμπελώνα. Τα κρασιά του έλαβαν διεθνείς και εγχώριες διακρίσεις κι έχουν θέση στις κάβες βραβευμένων εστιατορίων του εξωτερικού.

  • Get Fresh

Το Get Fresh αποτελεί ένα concept γρήγορου υγιεινού φαγητού, που εισήγαγε τη δική του καινοτόμο άποψη στην αγορά της Κύπρου. Από το 2008 δημιουργεί συνταγές για γρήγορο πρόγευμα και γεύμα. Στόχος της εταιρείας είναι να παρασκευάζει θρεπτικά φαγητά με φυσικά υλικά, που υποστηρίζουν την υγεία χωρίς να επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Μότο της - φρέσκα κάθε μέρα, για κατανάλωση την ίδια μέρα. Μέσα σε ένα δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον, η εταιρεία κατάφερε να αναβαθμίσει τα εστιατόριά της και την εμπειρία του πελάτη, ενώ ήδη επεξεργάζεται σχέδιο ανάπτυξης με καινούργια προϊόντα, νέες τοποθεσίες και αναβαθμισμένο επιχειρηματικό catering.

  • Loukou Donuts

Στο εργαστήρι των γεύσεων της Loukou, εδώ και δέκα χρόνια, στόχος τους είναι να μετατρέπουν το καθημερινό σνακ σε gourmet, με συνέπεια στην ποιότητα και στην επιλογή αγνών υλικών, αναδεικνύοντας και προωθώντας τα προϊόντα προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης του τόπου και της ευρύτερης μεσογειακής γαστρονομικής σχολής.

Χρησιμοποιούνται παραδοσιακές συνταγές, οι περισσότερες οικογενειακή κληρονομιά, με έμφαση στα βασικά πρωτογενή υλικά και στη στήριξη της εντοπιότητας, με προσήλωση στις αρχές της εποχικότητας και της βιωσιμότητας. Οι ίδιες αρχές εφαρμόζονται και στην παρασκευή των donuts, για τα οποία η εταιρεία είναι ευρέως γνωστή.

  • Riverland Bio Farm

Ιδρύθηκε το 2004. Καινοτόμησε στην αγορά με το να αναπαράγει, χρησιμοποιώντας βιολογικές ζωοτροφές και πρακτικές, αιγοπρόβατα για την παραγωγή πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων με βάση το γάλα. Το αγρόκτημα βρίσκεται στα Καμπιά και οι οργανικοί βοσκότοποί του καταλαμβάνουν εγκεκριμένη έκταση άνω των 25 εκταρίων γύρω από το κύριο αγρόκτημα.

Οι μέθοδοι παραγωγής κι ο συνδυασμός της σύγχρονης τεχνολογίας με την ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος, έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή βιολογικών προϊόντων ποιότητας χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων, ορμονών και αντιβιοτικών. Διαθέτει στην αγορά, μεταξύ άλλων, αυγά ελευθέρας βοσκής, κατσικίσιο γάλα και τυρί, χαλούμι, κεφίρ και αϊράνι.

  • Zela Aviation

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2006 κι έκτοτε επεκτείνεται σταθερά σε νέες αγορές, διευρύνοντας ταυτόχρονα το εύρος των εργασιών της. Προσφέρει υπηρεσίες leasing, chartering, cargo, πωλήσεις αεροσκαφών (Airbus, Boeing, Embraer, Bombardier ή ATR), επαναπωλήσεις αεροσκαφών (remarketing) καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε υπάρχουσες αεροπορικές εταιρείες αλλά και νεοφυείς.

Θεμελιώδης αρχή του τρόπου λειτουργίας της είναι η ανάπτυξη μέσω των συστάσεων των πελατών της, τις εξειδικευμένες ανάγκες των οποίων χειρίζεται η εταιρική ομάδα, που αποτελείται από επαγγελματίες της αεροπορικής βιομηχανίας. Διατηρεί γραφεία σε Κύπρο, Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο, έχοντας άμεση πρόσβαση στις αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Ασίας και της Βόρειας Αφρικής. 

*Η ψηφοφορία των IN Business Awards 2022 ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου 2023 με τα πρωτότυπα δελτία του περιοδικού, online, τηλεφωνικώς και με sms και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη ψηφοφορία και εκτενέστερη παρουσίαση των εταιρειών δημοσιεύονται στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού IN Business που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Τα ΙΝ Βusiness Awards 2022 παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

  • Powered by Epic.
  • Αργυροί χορηγοί Ecommbx και Σκλαβενίτης.
  • Media Sponsor Alpha Kύπρου.

Για να ψηφίσετε τους άριστους του κυπριακού επιχειρείν πατήστε ΕΔΩ

Δειτε Επισης

Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού