Ημερίδα για τη Μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υπηρεσίας

Ημερίδα με θέμα τη Μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υπηρεσίας, τις προοπτικές και τις προκλήσεις, πραγματοποιεί την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού-Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης (ΤΔΔΠ-ΚΑΔΔ). Η εκδήλωση θα διεξαχθεί από τις 9:00 π.μ. έως τις 11:30 π.μ., στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia.

Η Ημερίδα αποσκοπεί στην ενημέρωση των Προϊσταμένων της Δημόσιας Υπηρεσίας για τις δράσεις που προωθούνται και για τις ενέργειες που θα πρέπει να αναληφθούν ώστε οι νέες ρυθμίσεις να υλοποιηθούν σύμφωνα με τα καθορισμένα χρονοδιαγράμματα και κυρίως να συμβάλουν στην επίτευξη του στόχου για βελτίωση και εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Υπηρεσίας.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν ως ομιλητές ο Υπουργός Οικονομικών, Κωσταντίνος Πετρίδης, ο Προέδρος της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας (ΕΔΥ), Γεώργιος Παπαγεωργίου και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών, Γιώργος Παντελή.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί παρουσίαση των νέων ρυθμίσεων για τη διαδικασία πλήρωσης ανελικτικών θέσεων στη Δημόσια Υπηρεσία και του νέου συστήματος αξιολόγησης της απόδοσης των υπαλλήλων, από την Πρώτη Λειτουργό Δημόσιας Διοίκησης & Προσωπικού, Μαρία Κλεάνθους.

Στην ατζέντα της Ημερίδας περιλαμβάνεται και συζήτηση στρογγυλής τραπέζης (panel) με θέμα την Υλοποίηση της Μεταρρύθμισης, τις Προκλήσεις και τον ρόλο των Διευθυντικών Στελεχών με τη συμμετοχή του Προέδρου της ΕΔΥ, του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών  και της Διευθύντριας του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, Έλενας-Οικονομίδου Αζίνα. Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας PwC Κύπρου, Φίλιππος Σώσειλος.

Η Ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της σύμβασης για την προβολή και την επικοινωνία του Έργου «Μαθησιακή Υποστήριξη της Εφαρμογής Διοικητικών Αλλαγών στη Δημόσια Διοίκηση», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Οργανωτής: Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού-Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης (TΔΔΠ-ΚΑΔΔ)

Δειτε Επισης

Πέραν των 66.000 φορολογουμένων συνδέθηκαν με TaxForAll
Σημαντικές αλλαγές στη μετοχική δομή της G.A.P. Vassilopoulos Ltd
ΕΚΟ Safe Rider Club: Συνεχίζονται για 6η χρονιά τα σεμινάρια για μοτοσικλετιστές
Lidl Κύπρου: Στήριξη για 3η χρονιά του Κέντρου Μελετών και Έρευνας ΑΚΤΗ
Διαθεματική ημερίδα Αρχής Ραδιοτηλεόρασης σε συνεργασία με Πανεπιστήμιο Frederick
180.000 ευρώ από το Yianis Christodoulou Foundation στα σχολεία της Κύπρου
Ημέρες σταδιοδρομίας και επιχειρηματικότητας 2023 #YouthEmpowered
Frederick: Οι βασικοί στόχοι του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου
My Petrolina app: Διεκδίκησε ένα από τα 10 δωροκουπόνια αξίας 500 ευρώ
Γ.Δ. ΙδΕΚ: Επενδύστε σε έρευνα και καινοτομία και θα πετύχετε ακόμη περισσότερα