VTT Vasiliko: Δίπλα σε κατοίκους και μαθητές των κοινοτήτων Μαρί-Ζυγίου

Η VTT Vasiliko Ltd (VTTV) στέκεται ως διαχρονικός αρωγός της κοινωνίας και το αποδεικνύει έμπρακτα αγκαλιάζοντας με κάθε ευκαιρία τις τοπικές κοινότητες Μαρί - Ζυγίου όπου δραστηριοποιείται, στηρίζοντας πολύπλευρα και μέσα από στοχευμένες δράσεις τους κατοίκους της περιοχής. 

Στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης των γειτονικών κοινοτήτων στην περιοχή του Βασιλικού, η VTTV παρείχε και φέτος οικονομική ενίσχυση στους κατοίκους της κοινότητας Μαρί, προσφέροντας  €5500 που δόθηκαν ως βοήθημα για τις γιορτές στην εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα. Το συγκεκριμένο βοήθημα θα αξιοποιηθεί από το Κοινοτικό Συμβούλιο Μαρί μέσα στο 2023, όποτε κριθεί σκόπιμο, για τη στήριξη των κατοίκων της κοινότητας.

Επιπρόσθετα, η VTT Vasiliko Ltd ανταποκρίθηκε για 8η συνεχόμενη χρονιά θετικά στο αίτημα του Συνδέσμου Γονέων του  Δημοτικού Σχολείου Ζυγίου - Μαρί (Ενιαίο Ολοήμερο) για κάλυψη μέρους των εξόδων του προγράμματος σίτισης των μαθητών, προσφέροντας για τον σκοπό αυτό €10000 ώστε να μπορεί να λειτουργεί ως ολοήμερο σχολείο για διευκόλυνση των κατοίκων της περιοχής.

Την επιταγή παρέδωσε η Οικονoμική Διευθύντρια της VTTV, κ. Κωνσταντίνα Σωτηρίου, στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γονέων του Σχολείου κ. Αντώνη Αντωνίου, στην παρουσία της   διευθύντριας του  Δημοτικού Σχολείου Ζυγίου – Μαρί (Ενιαίο Ολοήμερο), κ. Μαργαρίτας Αγαθοκλέους και της κοινοτάρχη Ζυγίου κας Γεωργίας Μιχαήλ, οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά τη VTTV για τη στήριξη που παρέχει προς τον Σύνδεσμο Γονέων του σχολείου μας. Παράλληλα, υπογράμμισαν ότι με την οικονομική βοήθεια της εταιρείας διασφαλίζεται η συνέχιση του προγράμματος σίτισης των μαθητών, το οποίο χαρακτήρισαν πολύ σημαντικό και απαραίτητο για την ευημερία των παιδιών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της VTTV, κ. Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε πως η εταιρεία παραμένει σταθερός συμπαραστάτης της τοπικής κοινωνίας και αρωγός σε δράσεις που έχουν στόχο την στήριξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και ειδικότερα των παιδιών. «Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των μαθητών της περιοχής αποτελεί βασικό πυλώνα του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η εταιρεία μας», σημείωσε ο κ. Παπαναστασίου. Διαβεβαίωσε, παράλληλα, πως “η VTTV ως μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία θα συνεχίσει να υποστηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τα μέλη της τοπικής κοινότητας, όπως κάνει άλλωστε κάθε χρόνο και θα συνεχίσει να το κάνει, προσφέροντας πίσω λίγη από την αγάπη και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας προς την εταιρεία”. 

Δειτε Επισης

ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Πρόσβαση στο ψηφιακό κράτος για όσους δυσκολεύονται ζητά η Επιτροπή Θεσμών
ΟΕΒ: Απαράδεκτες απεργίες σε εταιρείες μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών έργων-Συντεχνίες «τιμωρούν» τις επιχειρήσεις
Καλύτερες οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία-Ικανοποίηση Υπουργείου Οικονομικών
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Σε καθοδική πορεία ωθούμενος από τη μείωση στις τιμές της ενέργειας ο πληθωρισμός
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Στοχευμένη συγκέντρωση δυνητικών επενδυτών στο Λονδίνο-Παρουσιάστηκαν οι ευκαιρίες για επενδύσεις στην Κύπρο
Altius Insurance: Στηρίζει τη σύνοδο του πρώτου επιστημονικού συνεδρίου νοσηλευτικής και μαιευτικής