Ο Μίλτος Μιχαηλάς αποχωρεί από την Bank of Sydney

Η Bank of Sydney ανακοίνωσε ότι ο επί χρόνια διευθύνων σύμβουλός της, Μίλτος Μιχαηλάς, θα αποχωρήσει από την Τράπεζα στα τέλη Ιουνίου 2023. 

Ο κ. Μιχαηλάς θα επιστρέψει στην Κύπρο μετά από περισσότερα από έξι χρόνια στη θέση, έπειτα μάλιστα από την προηγούμενη θητεία ως CEO μεταξύ Οκτωβρίου 2001 και Ιουλίου 2006.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο Μίλτος Μιχαηλάς έχει καθοδηγήσει με επιτυχία την ανάπτυξη του μακροπρόθεσμου στρατηγικού σχεδίου της Τράπεζας με επίκεντρο την προώθηση της εσωτερικής αποτελεσματικότητας και την υλοποίηση έργων αυτοματισμού και ψηφιοποίησης. Αυτές οι πρωτοβουλίες αναμένεται να συνεχίσουν να έχουν καλύτερα αποτελέσματα για τους ανθρώπους της Τράπεζας, τους πελάτες της και τις κοινότητές της τα επόμενα χρόνια.

Ο Πρόεδρος της Τράπεζας, Νικόλαος Παππάς δήλωσε: «Ο Μίλτος Μιχαηλάς κατείχε τη θέση του CEO, για πάνω από 6 χρόνια και έχει δείξει ακλόνητη αφοσίωση και εξυπηρέτηση. Ιδιαίτερα, ο Μίλτος οδήγησε με επιτυχία την Τράπεζα σε μια από τις μεγαλύτερες περιόδους μετασχηματισμού της, τα προϊόντα της οποίας θα είναι η συνεχής και βιώσιμη οργανωτική ανάπτυξη.

Το ΔΣ μεταφέρει σε αυτόν και τη σύζυγό του Δέσπω τη βαθιά του εκτίμηση για όλα όσα έχουν επιτευχθεί και τους εύχεται καλή συνέχεια στην επιστροφή τους στην Κύπρο».

Ο κ. Μιχαηλάς τόνισε από την πλευρά: «Υπάρχει δύναμη στο διοικητικό συμβούλιο, στα στέλεχος, στους ανθρώπους και στις επιχειρησιακές δυνατότητες της Bank of Sydney. Η Bank of Sydney βρίσκεται σε ισχυρή θέση για να επιτύχει ανάπτυξη και είναι η κατάλληλη στιγμή για μένα να επικεντρωθώ τώρα στην οικογένειά μου στο εξωτερικό».

Το διοικητικό συμβούλιο, μαζί με την εκτελεστική ομάδα, θα επικεντρωθεί στην επίτευξη μιας απρόσκοπτης μετάβασης.

Δειτε Επισης

To μήνυμα Ανδρέα Δημητριάδη πριν τις εκλογές-«Για ένα ισχυρό και διεκδικητικό ΚΕΒΕ»
Στη Δέσποινα Θεοδοσίου το βραβείο Ισότητας των Φύλων του ΔΝΟ
MSPS Cyprus: Η Κρίστια Κουρσάρου αναλαμβάνει τη θέση της PR Director
Στους κορυφαίους της GC Powerlist του Legal 500 η Κάτια Σάντη
Θλίψη στο CIIM-Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής και επί σειρά ετών πρόεδρος του πανεπιστημίου
Ίδρυσε δική του εταιρεία μετά την αφυπηρέτησή του από την Deloitte ο Νίκος Κυριακίδης
Η κοινότητα Συσκλήπου βράβευσε το... παιδί της John Christodoulou για την πολυετή προσφορά του
14 millennial επαγγελματίες που διαπρέπουν στην επιχειρηματική αρένα της Κύπρου
Καινούργιος επαγγελματικός σταθμός για τον Αιμίλιο Ταννούση-Εντάσσεται στη Gravity Private Wealth
Από την Microsoft στην Amazon ο Αμερικανοκύπριος Panos Panay