powered by

Όμιλος Πανίκκος Λειβαδιώτης: Έναρξη εργασιών για το Ria Court 84

Ο Όμιλος Πανίκκος Λειβαδιώτης με έδρα τη Λάρνακα συνεχίζει δυναμικά και την χρονιά 2023.

Βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη εργασιών του νέου γωνιακού οικιστικού έργου του, «RIA COURT 84» επί της οδού Μελάθρου Ευγηρίας 8, έναντι εκκλησίας Χρυσογαλακτούσας, Δροσιά.

 

 

Το έργο βρίσκεται 500μ. με τα πόδια από το κέντρο της Λάρνακας, τον Δημοτικό κήπο, τράπεζες,  εστιατόρια, υπεραγορές, γνωστά σχολεία,παραλίες κ.α.
 

Το πενταώροφο πολυτελές έργο θα αποτελείται από δύο διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων ανά όροφο, ενώ τα τριάρια οροφοδιαμερίσματα του τέταρτου και πέμπτου ορόφου θα επωφελούνται την πανοραμική θέα της πόλης που αυτά  προσφέρουν. Όλα τα διαμερίσματα θα παραδοθούν με ένα χώρο αποθήκευσης και ένα καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

 

Το έργο έχει σχεδιαστεί και μελετηθεί από επαγγελματίες  αρχιτέκτονες, μηχανικούς και διακοσμητές με χρόνια εμπειρίας στον χώρο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες η ομάδα του Ομίλου είναι διαθέσιμη καθημερινά  για συναντήσεις κατ’ ιδίαν ή και τηλεφωνικώς στο +357 24-828000 ή και στέλνοντας μέιλ στο info@livadiotis.com.

 

 

Δειτε Επισης

Πρόσβαση για περισσότερους πολίτες στα στεγαστικά σχέδια του ΚΟΑΓ-Η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου
Ανακαλύψτε μοναδικές ευκαιρίες οικοπέδων από την Gordian σε Λεμεσό και Λάρνακα
Γ. Μισιρλής: Η αποδεδειγμένη συνεισφορά του τομέα των ακινήτων στην οικονομία και η άδικη στοχοποίηση
Προώθηση διαφόρων έργων στην Αγία Μαρινούδα Πάφου-Μελέτη για διαπλάτυνση του κύριου δρόμου από Γεροσκήπου
Προ των πυλών μεγάλη οικιστική ανάπτυξη από το My Mall Λεμεσού-Προς ολοκλήρωση το Leptos Limassol Park
Οικιστικά οικόπεδα με υψηλές προοπτικές ανάπτυξης στην Πάφο από την Altamira Real Estate
Έτσι θα διαμορφωθεί ο χώρος που δεσπόζει το ιστορικό εργοστάσιο της ΚΕΑΝ στη Λεμεσό (photos)
Ask Wire: Ανοίγει το μετοχικό της κεφάλαιο στο κοινό-Κυπριακή PropTech εταιρεία λανσάρει καμπάνια crowdfunding
Συζήτησαν τις προοπτικές συνεργασίας Κύπρου-Καμπότζης στους τομείς ανάπτυξης και επενδύσεων Δημητριάδης και Essa
Κατοικίες και διαμερίσματα στη Λευκωσία από την Altamira Real Estate