powered by

Ο «ΤΑΛΩΣ» γιορτάζει 22 χρόνια δράσης και δημιουργίας

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός «ΤΑΛΩΣ» γιόρτασε την 1η Σεπτεμβρίου τα 22α γενέθλια του.

Ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού, Δρ Αλέξανδρος Μιχαηλίδης έγραψε σε μήνυμα του:

«Ο Οργανισμός μας, στα 22 αυτά χρόνια έχει προσφέρει πολλά στην Έρευνα και την Ανάπτυξη στηρίζοντας και βοηθώντας τις κυπριακές επιχειρήσεις.

22 χρόνια μιας ανηφορικής πορείας ξεπερνώντας εμπόδια δύσκολα, σχεδόν καταστροφικά, όπως το κούρεμα του 2013, βρίσκουν τον Οργανισμό μας να ατενίζει καινούργιες κορυφές.

Οι πολλές και μεγάλες επιτυχίες μας σε τοπικό αλλά κυρίως σε ευρωπαϊκό επίπεδο μας δίνουν δύναμη, προσθέτουν εμπειρίες και δημιουργούν νέες προοπτικές για να κατακτήσουμε νέες κορυφές.

Όμως, κανένα από τα επιτεύγματα μας και κανένα από τα όνειρα μας, δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αν δε με πλαισίωναν στην πορεία αυτή οι συνάδελφοι μου. Τους ευχαριστώ όλους μαζί ως μια ικανότατη και πετυχημένη ομάδα αλλά και τον καθένα χωριστά ως ξεχωριστή μονάδα που διέθεσαν τα χρόνια τους για την ανοδική αυτή πορεία.»

Ο Δρ Μιχαηλίδης παρέθεσε γεύμα στο προσωπικό του Οργανισμού με την ευκαιρία των γενεθλίων και θέλοντας να τους ευχαριστεί για την άοκνη και συνεχή προσπάθεια τους για την πρόοδο και ευημερία του Οργανισμού.

Σε συνέχεια του εορταστικού κλίματος το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του «ΤΑΛΩΣ» διοργάνωσε σεμινάριο, σε συνεργασία με την εταιρεία Conicon και εκπαιδευτή τον κ Γιαννάκη Μουζούρη με θέμα: Ετοιμασία και Εφαρμογή Επιχειρησιακών Σχεδίων.

Οι συναντήσεις αυτές του προσωπικού ενίσχυσαν το ευχάριστο κλίμα που υπήρχε και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για ακόμα πιο αρμονική συνεργασία για συνέχιση της ανοδικής πορείας του Οργανισμού.

 

Δειτε Επισης

Investopia Global Mediterranean Forum: Πραγματοποιείται στην Κύπρο και ανοίγει νέες επενδυτικές προοπτικές
Σε συνάντηση εργασίας της ηγεσίας της BusinessEurope με την Ursula von der Leyen ο πρόεδρος της ΟΕΒ Γιώργος Παντελίδης
Ανδρέας Νεοφύτου: Έτσι θα ενισχύσει την θέση της ως παγκόσμιος ναυτιλιακός κόμβος η Κύπρος-To όραμά μου για το ΚΝΕ
Στην Τόχνη βρέθηκαν ερευνητές/τριες για διεθνές συνέδριο με θέμα το franchising
Υπουργείο Ενέργειας: Διαγωνισμός για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2025
Η διάκριση της Advanced Automation Systems στα Βραβεία Καινοτομίας της ΟΕΒ (vid)
Athlos Capital: Σύμβουλος και επικεφαλής συντονιστής της έκδοσης ομολόγου Tier 2 της HD Insurance PLC ύψους €20 εκατ.
Κάτι...ψήνεται στο Ολυμπιακό Μέγαρο από την ΚΟΕ-Ένα gala dinner με ένα ξεχωριστό επισκέπτη στο τραπέζι
Ο νοσηλευτής του Ογκολογικού Τράπεζας Κύπρου Γεώργιος Φαντούσης κολυμπά για την ελπίδα
Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων-Η επιστήμη σε δράση