CLR Investment: Μειωμένη ζημιά το φετινό πρώτο εξάμηνο

Στις €50.387, σε σύγκριση με €469.575 την αντίστοιχη χρονική περίοδο του 2021, ανήλθε η ζημιά της CLR Investment κατά το πρώτο εξάμηνο του 2022. Η μείωση στη ζημιά το φετινό εξάμηνο οφείλεται κατά κύριο λόγο στα μη πραγματοποιθέντα κέρδη του κυπριακού χαρτοφυλακίου εισηγμένων μετοχών που ανήλθαν στα €93.973  σε αντίθεση με μη πραγματοποιθείσες ζημιές ύψους €358.468 το αντίστοιχο περσινό.  

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2022 το Συγκρότημα πώλησε 7.400.000 μετοχές που κατείχε στην εισηγμένη Mallouppas&Papacostas Public Co Limited στην τιμή των €0.19 ανά μετοχή εισπράττοντας καθαρά το ποσό των €1.398.090. Από την συναλλαγή πραγματοποιήθηκε €7.910. Δεν πραγματοποιήθηκαν οποιεσδήποτε άλλες πωλήσεις επενδύσεων, εισηγμένων ή μη. Επιπρόσθετα, το Συγκρότημα κατέγραψε συνολικά μη πραγματοποιθέντα καθαρά κέρδη από την επανεκτίμηση των χρηματοοικονομικών στοιχείων ενεργητικού που επιμετρούνται σε εύλογη αξία μέσω των αποτελεσμάτων ύψους €75.863.  Τέλος, εισπράχθηκε ποσό ύψους €10.500 από χρεώστη σαν προκαταβολή συμφωνίας διακανονισμού.

Το έξοδα διοίκησης του Συγκροτήματος ανήλθαν σε €103.154, ενώ τα χρηματοδοτικά έξοδα παρέμειναν σταθερά στα €19.969.

Δειτε Επισης

Διαγωνισμός για εγκατάσταση οδικού φωτισμού σε Λύμπια, Ζύγι, Καλαβασό-Χοιροκοιτία και περιοχή ΓΣΠ
Ηγεσία με πυξίδα την ακεραιότητα και τη στρατηγική
Cyta: Μέτρα στήριξης για κατοίκους και επιχειρήσεις στις πληγείσες κοινότητες από την πυρκαγιά
Πρόσκληση προς έφηβες στην Κύπρο-Πάρε μέρος δωρεάν στο FEM Online Program και ανακάλυψε τη δύναμή σου ως ηγέτιδα
Τρ. Κύπρου: Άμεση κινητοποίηση και ουσιαστική συνδρομή στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς-Το SupportCY κοντά στις πληγείσες περιοχές
Βαρύ τίμημα και για την κτηνοτροφία από τις πυρκαγιές, επηρεάστηκε και η μελισσοκομία-Αξιολογείται η κατάσταση
Υπεραγορές Αλφαμέγα: Κουπόνια συνολικής αξίας €1000 για ψώνια σε κάθε οικογένεια που έχασε τη μόνιμη κατοικία της
Στο πλευρό των πληγέντων το My Mall Limassol-Αρχίζει τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης
Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε κλάδους σχετικούς με τους υδρογονάνθρακες από το υπουργείο Ενέργειας
Μάρκος Ζαμπάρτας: Το μέγεθος του πλήγματος για τους οινοποιούς και το οινοποιείο που σώθηκε παρά...τρίχα