Powered by

Billington: Αυξήθηκαν σημαντικά τα κέρδη προ φόρων του α΄ εξαμήνου

​​​​​​​Άνοδο καταγράφει η μετοχή της Billington Holdings PLC, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα κέρδη προ φόρων του α΄ εξαμήνου αυξήθηκαν σημαντικά, μαζί με τα έσοδα από τις νέες δραστηριότητες και τη συνεχιζόμενη ανάκαμψη, και ότι αναμένει τα κέρδη στο σύνολο της χρήσης να υπερβούν τις εκτιμήσεις της διοίκησης.

Η μετοχή ενισχύεται 15% στις 215 πένες.

Η εταιρεία δομικών υλικών και μηχανολογίας, ανακοίνωσε προ φόρων κέρδη 1,3 εκατ. στερλίνων (1,4 εκατ. δολάρια), υψηλότερα από τα 763.000 στερλίνες πριν από ένα χρόνο.

Τα έσοδα αυξήθηκαν 22% στα 46,2 εκατ. στερλίνες καθώς η αγορά της εταιρείας συνέχισε να ανακάμπτει από την πανδημία.

Η εταιρεία τόνισε πως είχε ισχυρό βιβλίο παραγγελιών σε βελτιωμένα επίπεδα περιθωρίου, και σημαντικό αγωγό ευκαιριών.

Αυτό προσφέρει βελτιωμένο outlook για το β΄ μισό και για το 2023, έναντι των προηγουμένων εκτιμήσεων της διοίκησης.

Η Billington επίσης τόνισε ότι έχει εξασφαλίσει σημαντικό αγωγό νέων δραστηριοτήτων μετά το τέλος της περιόδου, με βελτιωμένα περιθώρια.

"Ενώ τα μακροοικονομικά προβλήματα αναμένεται να παραμείνουν για αρκετό διάστημα, ιδιαίτερα σε σχέση με τη διαθεσιμότητα υλικών, την αστάθεια των τιμών και τις συνεχιζόμενες πληθωριστικές πιέσεις, βλέπουμε μια σταθερή ροή ευκαιριών σε καλύτερα περιθώρια", τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος Mark Smith.

Δειτε Επισης

Τραμπ: Κλείσαμε τεράστια εμπορική συμφωνία με την Ιαπωνία με δασμούς 15%-Ιαπωνικές επενδύσεις $550 δισ.
Βρετανικές κυρώσεις σε 135 δεξαμενόπλοια του «σκιώδους στόλου» της Ρωσίας
Σύνοδος Kορυφής Ε.Ε.-Κίνας την Πέμπτη με επίκεντρο τις εμπορικές σχέσεις-Στο Πεκίνο Κόστα, Φον ντερ Λάιεν
Καθήλωση αεροσκαφών Alaska Airlines λόγω προβλημάτων συστήματων πληροφορικής
Θέλει να γίνει παράγοντας ενεργειακής ασφάλειας και κινητήρια δύναμη ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας η Βουλγαρία
Αγώνας δρόμου από Ιαπωνία για εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ-Συνομιλίες σε υπουργικό επίπεδο
Επιβεβαιώνει την αξιολόγηση ΑΑΑ με σταθερή τάση για ESM και EFSF ο DBRS
Στην...αναμονή η αγορά εργασίας των ΗΠΑ-«Δεν προσλαμβάνουν, δεν απολύουν, απλώς παρακολουθούν»
Σήμα κινδύνου από ΔΝΤ για τις εμπορικές εντάσεις...Επισκιάζουν τις παγκόσμιες οικονομικές προοπτικές
Κάμψη στην κατασκευαστική δραστηριότητα στην Ευρωζώνη τον Μάιο-Αύξηση σε ετήσια βάση