Και το Metropolis Mall θύμα των ψεύτικων προφίλ και λογαριασμών

Οι ψεύτικοι λογαριασμοί και τα ψεύτικα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, με φόντο και τις σχετικές «αποκαλύψεις» που γίνονται για περί τούτου φερόμενη δράση εκ των διεκδικητών της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Το φαινόμενο αυτό δεν είναι βεβαίως καινούργιο και δεν περιορίζεται μόνο στο πεδίο της πολιτικής, αλλά επεκτείνεται στο ευρύτερο φάσμα των χρηστών του διαδικτύου και δη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Θύμα του φαινομένου και το Metropolis Mall, το οποίο από τα δικά του επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημερώνει πως μεγάλος αριθμός ψεύτικων προφίλ τα οποία αντιγράφουν τον λογαριασμό του, εντοπίστηκαν να προσπαθούν να εξαπατήσουν τους ακόλουθούς του.

Το Metropolis Mall απευθύνει έκκληση όπως τα ψεύτικα προφίλ γίνονται report και να μην δίνονται απαντήσεις σε κανένα άλλο λογαριασμό σχετικά με giveaways.

Επίσημος λογαριασμός στο Facebook εδώ.

Επίσημος λογαριασμός στο Instagram εδώ.

Δειτε Επισης

Μαξιμαλιστικές προσεγγίσεις από συντεχνίες και προς θερμό καλοκαίρι στα εργασιακά με καυτή πατάτα την ΑΤΑ
Τρικούβερτος καβγάς Κουμή-Καρούσου στα social media…Η κόντρα και η αφορμή για να διασταυρώσουν τα ξίφη τους
Παζαράκι PwC Foundation με πολλαπλασιαστικό όφελος
Η καθηλωτική εμπειρία του Μιχάλη Αντωνίου που δεν περιγράφεται με λόγια (pics)
«Ο επαγγελματικός καθαρισμός στα καλύτερά του» και τα εύσημα από Χριστόδουλο Αγκαστινιώτη
Σε δείπνο με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελεχών της διοίκησης της Eurobank ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Ελληνική-Eurobank: Ποιο θα είναι το… σπίτι της ενοποιημένης τράπεζας;
Η… συγχώνευση ξεκίνησε από τους εθελοντές
Το κρίσιμο ερώτημα... Θα σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων για τον φορολογικό μετασχηματισμό;
Θολές απαντήσεις για τον Great Sea Interconnector και ηλεκτρική διασύνδεση με βάρκα την ελπίδα