Συναυλία αγάπης και φιλανθρωπίας από την Άννα Βίσση

Σημαντικό έργο για την κοινωνία επιτελεί ο Ανεξάρτητος Φορέας Κοινωνικής Στήριξης, όραμα του οποίου αποτελεί η στήριξη της παιδείας και της νέας γενιάς με διαφανή, αξιοκρατικό και θεσμοθετημένο τρόπο. Ο Φορέας προσφέρει οικονομική βοήθεια σε φοιτητές, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με δυσκολίες που δεν μπορούν να υπερβούν και χρειάζονται στήριξη για την ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Στο πλαίσιο των δράσεων του, οι κήποι του Προεδρικού Μεγάρου θα γεμίσουν στις 8 Σεπτεμβρίου από μελωδίες, μπόλικη αγάπη και ανθρωπιά σε ένα φιλανθρωπικού δείπνο, όπου οι προσκεκλημένοι θα ταξιδέψουν μουσικά μέσα από την υπέροχη φωνή της μοναδικής, Άννας Βίσση. Στη σκηνή θα ανέβει και ο αγαπημένος καλλιτέχνης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Η παρουσία των επιχειρήσεων και ενεργών πολιτών των οποίων οι δράσεις συμβαδίζουν με το κοινωνικό καλό, αναμένεται να συμβάλει καταλυτικά στο πολύτιμο έργο του Φορέα. Ειδικότερα, με την προσφορά δωρεάς ύψους €3.000 ή €2.500, επιχειρήσεις και ενεργοί πολίτες θα ενισχύσουν το έργο του, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα εταιρικό τραπέζι δέκα θέσεων στην εκδήλωση.

Σημειώνεται πως όλα τα έξοδα της εκδήλωσης θα καλυφθούν από τους χορηγούς.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Για κρατήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε με την IMH:

Τηλ.: 22505555 / 99812941

E-mail: giorgos.panayiotou@imhbusiness.com

events@imhbusiness.com

Οργανωτής: Ανεξάρτητος Φορέας Κοινωνικής Στήριξης

Υπερήφανος Υποστηρικτής: ΟΠΑΠ Κύπρου

Χορηγός Hospitality: Catercom Catering

Συντονιστής: IMH

Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, ΡΕΠΟΡΤΕΡ, Super FM

Δειτε Επισης

Minions, γέλια και αγάπη για τα «Μωρά Θαύματα» στο Nicosia Mall (pics)
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Δράση πρόληψης διατροφικών διαταραχών για γονείς και παιδιά
Ρυθμιστικές προκλήσεις: Πώς να συμβαδίζετε με τους νόμους για τον κυβερνοχώρο στην Κύπρο και την Ε.Ε.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του CSR Cyprus-Πρόεδρος ο Μαρίνος Βουκής
Σε 24ωρη απεργία οι μεταφορείς Α’-Επηρεάζονται λιμάνια, λατομεία και τσιμεντοποιείο
Η επιχειρηματικότητα που δεν γνωρίζει σύνορα
Μαρίνος Σωτηρίου: Όταν η καινοτομία χτυπά στην καρδιά της ιατρικής
Το ταξίδι μιας ιδέας που έγινε παγκόσμιο εργαλείο ενδυνάμωσης
Ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου-Ουζμπεκιστάν, οι στόχοι του, η εταιρεία Arosal και ποια είναι η Arofat Salayeva
Νικόλας Παπακωνσταντίνου: Χρειάζεται ένα νέο μοντέλο επιχειρηματικότητας η Κύπρος-Ολιστική πρόταση από ΔΗΣΥ