powered by

«Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος» το ΤΕΠΑΚ

Το βραβείο «Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος» για τη χρονιά 2021 απέσπασε το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) στα Παγκύπρια Περιβαλλοντικά Βραβεία για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις 2021.

 

Τα Βραβεία συνδιοργανώνονται από το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης (ΚΥΚΠΕΕ) και το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος.

 

Η αξιολόγηση των υποψήφιων έργων έγινε από Επιστημονική Επιτροπή Αξιολόγησης στην παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κ. Κλέλιας Βασιλείου και εκπροσώπων όλων των συνεργαζόμενων φορέων.

 

Με βάση την αξιολόγηση αυτή, το ΤΕΠΑΚ έχει βραβευθεί με το βραβείο «Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος» για τη χρονιά 2021.

 

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί σε ειδική επίσημη τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο. Η επίδοσή των βραβείων θα γίνει από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.  

 

Το Βραβείο Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος απονέμεται στον οργανισμό/επιχείρηση, ο οποίος διαχειρίζεται τα περιβαλλοντικά θέματα ως αναπόσπαστο μέρος της επιχειρησιακής του πολιτικής, εγκαθιδρύοντας πρακτικές και δράσεις που προστατεύουν το περιβάλλον. Επιπρόσθετα, μειώνει τις καταναλώσεις φυσικών πόρων μέσω της υιοθέτησης των κατάλληλων βέλτιστων πρακτικών, συμβάλλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο στη βιώσιμη ανάπτυξη. Επίσης, αναλαμβάνει δράσεις περιβαλλοντικής αναβάθμισης των χώρων του και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης ενισχύει με διάφορους τρόπους τους τοπικούς περιβαλλοντικούς φορείς και φιλο-περιβαλλοντικές δράσεις.

Δειτε Επισης

Εντυπωσιακό ενδιαφέρον για το «Minds in Cyprus»-Μια πρωτοβουλία στρατηγικής σημασίας
Γενικές Ασφάλειες: Ενισχύουν την στήριξη τους στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο SupportCY
Neocleous Tower: Ο νέος εμπορικός προορισμός της Λεμεσού επαναπροσδιορίζει το εργασιακό lifestyle
Capital.com: Όγκοι συναλλαγών ύψους $656 δισ. το πρώτο τρίμηνο 2025
Οι πλουσιότεροι Κύπριοι του Ηνωμένου Βασιλείου-Ποιοι μπήκαν στη Rich List των Sunday Times για το 2025
Ηarm Reduction Conference: Κυβερνοασφάλεια και ψηφιακή ιδιωτικότητα
Στήριξε για μια ακόμη χρονιά τους αγώνες πρωταθλήματος τριάθλου η CNP Ασφαλιστική
Βλέπει διεθνείς ναυτιλιακές εταιρείες στη Φινλανδία η Χατζημανώλη-Θα συμμετάσχει σε ναυτιλιακό φόρουμ
Πετρολίνα: Προσφορά ζωής μέσω αιμοδοσίας εις μνήμη Νίκου και Λούλας Λευκαρίτη
Προχωρά η μελέτη για την ανάπτυξη της μαρίνας και του λιμανιού της Λάρνακας-Ανάθεση στο ΤΑΙΠΕΔ Ελλάδας