Υπεραγορές Παπαντωνίου: Καθημερινές συναλλαγές σε χρόνο μηδέν

Οι υπεραγορές Παπαντωνίου εντάσσουν συνεχώς νέες υπηρεσίες οι οποίες διευκολύνουν τις καθημερινές συναλλαγές των καταναλωτών, όπως την υπηρεσία EasyPay, το μηχάνημα COINBOX και την υπηρεσία ανάληψης μετρητών από τα ταμεία.

Συγκεκριμένα, με την υπηρεσία EasyPay, ο καταναλωτής μπορεί να προβεί εύκολα και γρήγορα σε πληρωμή λογαριασμών κοινής ωφελείας, ανανέωση αδειών κυκλοφορίας αυτοκινήτων, πληρωμή προστίμων, σκύβαλα, οφειλές σε Δήμους, άδειες κυνηγίου, κλπ. Βασικός στόχος της κίνησης αυτής είναι η διευκόλυνση του κοινού και η άμεση εξυπηρέτησή του. Πλέον, στο περίπτερο οποιουδήποτε καταστήματος των Υπεραγορών Παπαντωνίου, παρέχεται η δυνατότητα αποπληρωμής οφειλών άμεσα, εύκολα και γρήγορα!

Το μηχάνημα COINBOX, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να «επενδύσουν» έξυπνα τα κέρματά τους. Με το COINBOX μπορεί ο καθένας από εμάς, να μετατρέψει τα κέρματά του σε κουπόνια αγορών, τα οποία θα χρησιμοποιήσει στις Υπεραγορές Παπαντωνίου. Οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μηχάνημα εύκολα και απλά, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο αφού δεν χρειάζεται να διαχωρίσουν ή να μετρήσουν τα κέρματα τους, καθώς η διαδικασία αυτή γίνεται αυτόματα από το μηχάνημα.

Τέλος, οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιήσουν ανάληψη μετρητών στα ταμεία των υπεραγορών μέχρι €100, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση, απλά με τη mastercard ή τη visa τους. Αυτό θα διευκολύνει τους καταναλωτές στην καθημερινότητά τους, αφού δεν θα χρειάζεται να χάσουν χρόνο σε άσκοπες μετακινήσεις για να υλοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους και να καλύψουν τις ανάγκες τους, σε μια μόνο διαδρομή!

Έτσι, ο κάθε καταναλωτής εξοικονομεί χρόνο και χρήμα καθώς μπορεί με μία επίσκεψη στις υπεραγορές Παπαντωνίου, μαζί με τα ψώνια του, να πραγματοποιήσει και άλλες δουλειές της καθημερινότητας!

Δειτε Επισης

Κερδίζουν από τους ενοικιαστές τους Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο της Κύπρου η έκθεση της MONEYVAL
Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Μ. Παναγιώτου: Μεγάλη η ψαλίδα μεταξύ παραγωγού και τελικών τιμών στον καταναλωτή
Η Σκλαβενίτης Κύπρου δίπλα στο προσωπικό της με ωφελήματα και παροχές
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Δείτε το διάταγμα
Τι... βγάζει το «e-κοφίνι»-Οι τιμές των οπωροκηπτευτικών στα σημεία λιανικής πώλησης