powered by

Πώς σκοπεύει να αξιοποιήσει τον χώρο της Κρατικής Έκθεσης η κυβέρνηση

Πρόταση, η οποία αφορά την αξιοποίηση του χώρου της Κρατικής Έκθεσης, ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, θα εξεταστεί η δυνατότητα μεταστέγασης στον χώρο κυβερνητικών Υπηρεσιών, όπως του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και το ΙδΕΚ.

Επίσης, θα εξεταστεί σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Πολιτισμού, η δυνατότητα στέγασης κάποιου πολυχώρου πολιτισμού (π.χ. σύγχρονος χορός, θέατρο, κινηματογραφικές προβολές) στον χώρο.                                                             

Στο πλαίσιο αυτό, συστάθηκε Διυπουργική Επιτροπή αποτελούμενη από τους Υπουργούς Οικονομικών (πρόεδρος), Εσωτερικών, Εμπορίου, Ενέργειας και Βιομηχανίας, Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, οι οποίοι θα παρακολουθούν την εξέλιξη του έργου και θα λαμβάνουν οποιεσδήποτε αποφάσεις απαιτούνται.

Δειτε Επισης

Κωνσταντίνος Ιωάννου: Η πρόταση νόμου για εγκλωβισμένους αγοραστές αποτελεί τη βέλτιστη δυνατή λύση
Στο τελικό στάδιο οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Στροβόλου
Οι ενέργειες που τρέχουν και ο οδικός χάρτης για το λιμάνι και την μαρίνα Λάρνακας-«Όλοι θέλουμε να γίνει το έργο»
Έπεσαν οι υπογραφές για τη δεύτερη φάση έργων ΣΒΑΚ στη Λεμεσό-Αγγίζει τα €3 εκατ. το κόστος
Σταθερή ανάκαμψη για τα high end ακίνητα-Συναλλαγές €0,5 δισ. το 2024
Προχωρά το σχέδιο «ΚτίΖΩ»-Υπό κατεδάφιση 20 πολυκατοικίες, προβλήματα με ενοίκους στο Στρόβολο
Δημόσια Έργα: Το ΤΑΥ αρμόδιο για μονιμοποίηση δρόμου κάτω από τη γέφυρα Καλαβασού
Και εγένετο ξανά Σύνδεσμος Κατασκευαστών Έτοιμου Σκυροδέματος...Δεν θα ασχολείται συλλογικά με τα εργασιακά
Χαιρετίζει τις καταδίκες για σφετερισμό το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών-«Τέτοιες παράνομες πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες»
Ο Όμιλος Δ. Ζαβός παρουσίασε το «The Oasis Collection» στην 7η Σύνοδο «Doing Business with Cyprus 2025» στο Τελ Αβίβ