ASBIS: Επεκτείνει περισσότερο την ανάπτυξη της ομάδας της στην Ελλάδα

Η ASBISc Enterprises Plc, με έδρα την Λεμεσό, είναι αναμεσά στις μεγαλύτερες εταιρίες διανομής προϊόντων τεχνολογίας στον κόσμο, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, για περισσότερα από 30 χρόνια.

Διανέμει μια τεράστια γκάμα  προϊόντων τεχνολογίας από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο, όπως Intel, APPLE, AMD, Dell, Microsoft, Samsung, Seagate και πολλές άλλες μάρκες, αλλά επίσης και τις δικές της μάρκες όπως Prestigio, Canyon, AENO και Perenio.

Η εταιρεία στηρίζει παγκόσμιες επιχειρήσεις μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου πωλήσεων και διανομής σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και της Λατινικής Αμερικής:

 • Ιδρύθηκε το 1990
 • Κεντρικά γραφεία στην Λεμεσό από το 1995
 • Τοπικά γραφεία πωλήσεων σε 27 χώρες
 • 2000+ υπάλληλοι
 • 31 κέντρα διανομής σε όλο τον κόσμο
 • Περισσότερους από 20,000 ενεργούς μεταπωλητές σε περίπου 56 χώρες παγκοσμίως
 • Περισσότερα από 110,000 προϊόντα από 240 κατασκευαστές
 • Κατασκευαστής για τέσσερις μάρκες Prestigio, Canyon, AENO και Perenio

  Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Λεμεσό και στεγάζει την κεντρική υπηρεσία αγορών και την παγκόσμια λειτουργία ελέγχου, οι οποίες κεντρικά παρακολουθούν και ελέγχουν τις παγκόσμιες δραστηριότητές της εταιρείας , συμπεριλαμβανομένων των αγορών, της αποθήκευσης , της ανάπτυξης, των μεταφορών και των χρηματοοικονομικών. Επίσης στα καινούρια κεντρικά γραφεία στεγάζεται και η εμπορική θυγατρική της η ΑSBIS KYPROS Ltd η οποία διανέμει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ASBISc Enterprises Plc στην Κύπρο, Ελλάδα, Μάλτα και Ισραήλ.

«Στα πλαίσια της στρατηγικής μας ανάπτυξης είναι οι περαιτέρω επενδύσεις σε χώρες της δυτικής Ευρώπης εκ των οποίων σημαντικό κομμάτι αποτελεί η Ελλάδα.  Στα μελλοντικά μας σχέδια είναι να επεκτείνουμε περισσότερο και να επανδρώσουμε  το τοπικό μας γραφείο στην Ελλάδα με ακόμα περισσότερους συνεργάτες και επαγγελματίες», σχολίασε ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής ASBIS KYPROS Ltd.

Γνωρίστε πιο κάτω τους καταξιωμένους πωλητές της τοπικής ομάδας της ASBIS στην Ελλάδα.

 • Ο Αδάμ Μελιτζούρης είναι VAD Business Development Manager στην Ελλάδα.

Με περισσότερα από 25 χρόνια εργασιακή εμπειρία σε πολυεθνικές και εγχώριες εταιρίες, κυρίως στον τομέα των πωλήσεων στον τομέα της πληροφορικής. Κατέχει μια ποικιλία επαγγελματικών δεξιοτήτων όπως: multitasking, διαχείριση, επίλυση προβλημάτων, ομαδική συνεργασία.

email: a.melitzouris@asbis.com.cy  τηλ.: +306908888033

 • Ο Χρήστος Χριστόπουλος είναι Key Account Manager Enterprises στην Ελλάδα.
   
  Με 22 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της τεχνολογίας και της πληροφορικής, και με εξειδίκευση στο business development για πάνω από 14 χρόνια, καλύπτοντας ένα εύρος 10 χωρών της Μέσης της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, όπως επίσης και η πολύπλευρη ενασχόληση του με την διανομή ειδών, το enterprise και ακόμα και military contracts χαρακτηρίζουν την καριέρα του και το επίπεδο της κατάρτισης του, στις τεχνολογικές εξελίξεις.

email: c.christopoulos@asbis.com.cy  τηλ.:  +306945005343

Σχετικά με την ASBIS:

H ASBIS είναι κορυφαία εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας η οποία ειδικεύεται στην διανομή προϊόντων και συστημάτων τεχνολογίας, τα οποία διανέμει σε πάνω από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο, και έχει ως βάση της την Λεμεσό. Η ASBIS εκπροσωπεί και διανέμει προϊόντα κορυφαίων προμηθευτών όπως είναι η Apple, AMD, Dell, Intel, Microsoft, Tp-Link, Samsung, Seagate, Ubiquiti αλλά επίσης και τις δικές της μάρκες Prestigio, Canyon, AENO και Perenio. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy ή τηλεφωνήστε στο +357 25-257350, ή μέσο e-mail στο info@asbis.com.cy.

Δειτε Επισης

Το αντίο Χρ. Αγκαστινιώτη… «Έφτασε η ώρα του αποχωρισμού, φεύγω με το κεφάλι ψηλά»
Χρ. Αγκαστινιώτης: Αυστηρή κριτική, προτάσεις και τεράστια ανησυχία για τη δυσφήμιση της Κύπρου
ΥΠΟΙΚ: Στις 101 οι πρόσθετες θέσεις στο δημόσιο
Γ. Παναγιώτου: Κατώτατος μισθός βάσει αναγκών κοινωνίας και δυνατοτήτων οικονομίας
G.A.P. Vassilopoulos Ltd: Σημαντικές αλλαγές στη μετοχική δομή
Εκποιήσεις: Στην Ολομέλεια τα νομοσχέδια για προστασία των δανειοληπτών
Νέα εποχή για τον ναυτικό τουρισμό με την ίδρυση Δικτύου Μαρίνων Ανατολικής Μεσογείου
Δεν πείστηκαν οι βουλευτές για την αγορά του κτηρίου της πρώην Λαϊκής από το κράτος
Μεγάλο ενδιαφέρον για το Ενοίκιο Έναντι Δόσης-Εκατοντάδες τηλέφωνα στην ΚΕΔΙΠΕΣ
Προς ρεκόρ εσόδων από τον τουρισμό, αγκάθι η έλλειψη προσωπικού-Στο Προεδρικό ο ΠΑΣΥΞΕ