Τραγουδάμε με Άννα Βίσση και στηρίζουμε το έργο του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης

Στο σημαντικό έργο που επιτελεί ο Ανεξάρτητος Φορέας Κοινωνικής Στήριξης καλούνται να συνδράμουν επιχειρήσεις, αλλά και ενεργοί πολίτες που διακατέχονται με αίσθημα σεβασμού και ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους τους-και που οι δράσεις τους συμβαδίζουν με το κοινωνικό καλό-, συμμετέχοντας στο φιλανθρωπικό δείπνο που διοργανώνει ο Φορέας, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, στις 19:30 μ.μ.

Διαβάστε ακόμα: 

DG Jones: Η διεθνής εταιρεία κατασκευών που κάνει έδρα την Κύπρο

Αθηνά Σιηπιλλή Τσίγκη: Συναρπαστικός ο ρόλος του Wealth Manager

Το νέο sushi spot που ήρθε στη Λευκωσία

Προσφέροντας δωρεά ποσού €3.000 ή €2.500, επιχειρήσεις και ενεργοί πολίτες θα ενισχύσουν το έργο του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα εταιρικό τραπέζι δέκα θέσεων στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των δημοφιλών Κύπριων τραγουδιστών Άννας Βίσση και Κωνσταντίνου Χριστοφόρου.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού δείπνου θα δοθούν για οικονομική ενίσχυση του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης, όραμα του οποίου αποτελεί να στηρίζει την παιδεία και τη νέα γενιά με απόλυτα διαφανή, αξιοκρατικό και θεσμοθετημένο τρόπο.

Ο σκοπός της ίδρυσης και λειτουργίας του Φορέα είναι να προσφέρει οικονομική βοήθεια σε φοιτητές, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με δυσκολίες που δεν μπορούν να υπερβούν και χρειάζονται στήριξη για την ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Ενόψει του φιλανθρωπικού δείπνου, επιχειρήσεις, αλλά και ενεργοί πολίτες, που διακατέχονται με αίσθημα σεβασμού και ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους τους και οι δράσεις τους συμβαδίζουν με το κοινωνικό καλό, καλούνται να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους το σημαντικό έργο του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

Σημειώνεται πως όλα τα έξοδα της εκδήλωσης θα καλυφθούν από τους χορηγούς.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την εκδήλωση, καθώς και για κρατήσεις συμμετοχής, απευθύνεστε στον κ. Γιώργο Παναγιώτου (τηλ.: IMH 22505637 / 99812941, email: giorgos.panayiotou@imhbusiness.com )

Δειτε Επισης

Διαφωνεί και υποβάλλει έφεση κατά της απόφασης της ΕΚΚ για πρόστιμο η IC Markets (EU)
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού GOLD: The 12th Invest Cyprus International Investment Awards
Δικαιώνει Cyta και ΑΗΚ για τους έξυπνους μετρητές το Εφετείο-Δεν υπήρξε έκδηλη παρανομία
Η Μαρίνα Χατζημανώλη τέλεσε τα εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης της Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων
Επανέρχονται σταδιακά τα συστήματα της Cyta που επηρεάστηκαν από βλάβη της Crowdstrike
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Διοικητικό πρόστιμο €200.000 στην IC Markets (EU)
Χορήγηση υποτροφιών από το Enavsma Foundation
Πώς επηρεάζει τη Cyta η βλάβη στα συστήματα της Microsoft-Η ανακοίνωση της Αρχής
Η αποστολή του Lidl Kids Team Κύπρου στο Μόναχο που χάρισε θέαμα και εμπειρίες ζωής
Ανανέωση συνεργασίας Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος με TechIsland