UCLan Cyprus: Πρωτοπορεί με τη διαφημιστική καμπάνια ‘We Embrace’

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, είναι υπερήφανο για την ποικιλομορφία που χαρακτηρίζει την κοινότητά του. Μια κοινότητα πέραν των 38,000 φοιτητών, με σχεδόν 200 χρόνια ιστορίας και ακαδημαϊκής αριστείας.

Θέλοντας να προβάλει το έργο και τα ιδανικά του, το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου μέσα από τη δέσμευσή του για την προώθηση ίσων ευκαιριών και ίσης μεταχείρισης, διαφορετικότητας και συμπερίληψης σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του, εμπνεύστηκε και δημιούργησε τη νέα διαφημιστική καμπάνια με βάση τον κεντρικό πυρήνα ενός πανεπιστημίου χωρίς αποκλεισμούς.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus δημι­ουργεί και ενισχύει μια κουλτούρα ένταξης χωρίς αποκλεισμούς. Πρεσβεύει τον πο­λιτισμό, αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα αλλά και την ποικιλομορφία που χαρακτη­ρίζει την κοινότητά του και αναγνωρίζει την αξία που αυτή προσδίδει στην πανεπι­στημιακή ζωή.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο, το οποίο είναι βασισμένο στην κεντρική ιδέα ‘We Embrace’.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus είναι ένα μοναδικό μοντέλο κυπριακής και βρετανικής ανώτατης εκπαίδευσης. Βρίσκεται υπό την ακαδημαϊκή ομπρέλα του University of Central Lancashire (UCLan UK), το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο αξιόλογα δημόσια πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, με σχεδόν 200 χρόνια ιστορίας στη βρετανική Εκπαίδευση. Παράλληλα, είναι πλήρως αδειοδοτημένο από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης στην Κύπρο.

Το Πανεπιστήμιο UCLan κατατάσ­σεται στο 6,5% των καλύτερων πανεπιστημίων παγκοσμίως (CWUR 2020/21).

Ως το μόνο Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, επιτρέπει στους απόφοιτούς του να αποκτήσουν αυθεντικό βρετανικό πτυχίο, εξοικονομώντας το 70% του κόστους σπουδών τους, σε σύγκριση με πανεπιστήμια στην Αγγλία.

H συνεργασία του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus με το University of Central Lancashire, συνιστά μια εξαί­ρετη σύζευξη δυνάμεων ακαδημαϊκής αριστείας με ουσιαστικά οφέλη για τους φοιτητές, προσφέροντάς τους τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν δύο πτυχία, από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και από το UCLan UK, πλήρως αναγνωρισμένα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το πτυχίο του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus είναι το μόνο πτυχίο Βρετανι­κού Πανεπιστημίου, για το οποίο δεν απαιτείται υποβολή αναγνώρισης από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.), όπως γίνεται με άλλα κολέγια ή πανεπι­στήμια που προσφέρουν πτυχία τύπου franchise.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα ακαδημαϊκής γνώσης και πρακτικής εμπειρίας, ώστε να εξοπλίσει τους φοιτητές με τα προσόντα και τις ικανότητες που απαιτούνται για εργοδότηση στη διεθνή αγορά.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Λεωφόρος Πανεπιστημίου, 12-14, Πύλα, 7080

Τηλ: +357 24 69 40 00

Φαξ: +357 24 81 21 20

Ηλ. Ταχυδρομείο: info@uclancyprus.ac.cy

 

 

Δειτε Επισης

Μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία έρχεται και στην Κύπρο: Η πρώτη Κοινωνική Επιχείρηση υπό τη διαχείριση ατόμων με αυτισμό
Συνεχίζεται η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα CBN Young Dragon Awards
«The Furry Book Club»: Μια αλλιώτικη λέσχη ανάγνωσης με πολυεπίπεδα οφέλη
H Anytime έστειλε ηχηρό κοινωνικό μήνυμα με την ενέργεια «εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Το Global Entrepreneur Stage σε περιμένει για ένα masterclass επιχειρηματικότητας
Πώς η ατμόσφαιρα της γης προστατεύει από κοσμικές καταστροφές
ΙΚυ: Πείραμα στο CERN για κοσμικές ακτίνες και επιπτώσεις τους σε μοντέλο Γης
Παρουσίαση σχεδίου επιδότησης διδάκτρων και σίτισης παιδιών στα μέλη του ΣΙΠΕΚ από την ΟΕΒ
Αρετή Βασιλαρά: H επένδυση της IPH Iakovos Photiades Group of Companies στο ανθρώπινο δυναμικό της
ECM και Metric Capital πωλούν το πλειοψηφικό ποσοστό της FAMAR στη MidEuropa