Γυαλιά τιτανίου OJO: Ό,τι πιο σύγχρονο σε οπτικό σκελετό

Τα γυαλιά τιτανίου θεωρούνται από πολλούς μία από τις καλύτερες επιλογές που έχει κάποιος αν ψάχνει κάτι κομψό αλλά και ανθεκτικό. Η έμπειρη ομάδα πωλήσεων και οπτικών OJO, σας παραθέτει τα πλεονεκτήματα των συγκεκριμένων σκελετών μαζί με τα πιο κύρια χαρακτηριστικά τους, για να τα γνωρίσετε καλύτερα και να τα λάβετε σοβαρά υπόψη, για τα οπτικά γυαλιά σας.

Τιτάνιο… ένα υποαλλεργικό υλικό που δεν σκουριάζει

Εκτός από το κομψό κλασικό σχεδιασμό, οι σκελετοί τιτανίου OJO είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για όσους πάσχουν από δερματικές αλλεργίες.  Το τιτάνιο, ως μέταλλο, είναι αδρανές και έτσι δεν έχει καμία αλληλεπίδραση με το δέρμα, καθιστώντας το έτσι ιδανικό για αυτούς που έχουν ευαίσθητο δέρμα.

Παράλληλα, το τιτάνιο είναι ένα αδρανές μέταλλο, που δεν διαβρώνεται εύκολα αλλά ούτε και σκουριάζει, ακόμη και αν έρθει σε επαφή με νερό ή ακόμη και τη θάλασσα. Έτσι, το κάνει κατάλληλο για όσους επισκέπτονται συχνά τη θάλασσα με τα οπτικά τους, καθώς δεν πρόκειται να αλλοιωθούν ή να χαλάσουν.  

Τόσο ελαφριά… που δεν νιώθετε σχεδόν ότι τα φοράτε!

Για αρκετό κόσμο, τα γυαλιά τους, τους προκαλούν ημικρανίες ή και ακόμα συνεχείς πονοκεφάλους. Αυτό συμβαίνει, καθώς ο συγκεκριμένος σκελετός που έχουν επιλέξει είναι βαρύς ή γενικότερα δεν είναι άνετος. Από την άλλη, ένας σκελετός γυαλιών από τιτάνιο, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τέτοια προβλήματα, καθώς είναι εξαιρετικά ελαφρύς και εύκαμπτος, που θα ξεχάσετε σχεδόν ότι φοράτε γυαλιά.

Έξτρα ανθεκτικό υλικό

Εκτός από το ότι συγκεκριμένο υλικό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, είναι παράλληλα και ελαστικό. Έτσι, τα γυαλιά κατασκευασμένα από τιτάνιο καταφέρνουν να διατηρούν το σχήμα τους, ακόμη και αν υποστούν ταλαιπωρίες. Έτσι, είναι ιδανικά για άτομα τα οποία ο τρόπος ζωής τους ή η εργασία τους είναι έντονη και ψάχνουν κάτι ανθεκτικό, που δεν θα σπάσει και θα διατηρηθεί με το πέρασμα του χρόνου.

Έτσι, αν ψάχνετε για κάτι κομψό και άνετο αλλά και υπο-αλλεργικό, τα γυαλιά από τιτάνιο είναι για εσάς η πιο ιδανική επιλογή.

Στα καταστήματα OJO και με τη βοήθεια των σύμβουλων πωλήσεων και οπτικών OJO, μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία της σειράς αυτής από τιτάνιο αλλά και από άλλα γυαλιά, κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά.

Δειτε Επισης

Κίνα: Πώς χτίζει την παγκόσμια κυριαρχία της στην αυτοκινητοβιομηχανία
Βιώσιμη γαστρονομία: Η προστασία του περιβάλλοντος περνάει από το στομάχι
Σε περίοδο αλλαγών, ενισχύσεων και βελτιώσεων η Atterbury-Πυρετώδεις προετοιμασίες για Mall of Cyprus και Mall of Limassol
Το Hyundai TUCSON πρώτο σε πωλήσεις στο πρώτο εξάμηνο του 2024
Αυθεντικά αναλώσιμα HP: Η διαχρονική επιλογή για ποιότητα, ασφάλεια, οικονομία και βιωσιμότητα
Mall of Cyprus: Στρατηγικές αλλαγές, νέοι tenants και brands-Τέλος εποχής για K Cineplex
Ε.Ε.: Ήπια άνοδος στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων τον Ιούνιο
Mall of Limassol: Με ισχυρή στήριξη και ηχηρούς tenants θα τρέξει το νέο εμπορικό κέντρο
Μία lady για ένα SIR-H BENTLEY Cyprus μετέφερε τον Sir Tom Jones στην Κύπρο
Fiat: 125 χρόνια ιταλικής φινέτσας, καινοτομίας και… «Dolce Vita»