Η επερχόμενη πράσινη ανάπτυξη του Ομίλου Λεπτός στη Λεμεσό

Η πόλη της Λεμεσού έχει γνωρίσει θετική μεταμόρφωση τα τελευταία χρόνια με την προσθήκη πολυάριθμων νέων έργων που θα συνεισφέρουν στην ανανεωμένη προοπτική και εικόνα της πόλης. Έργα όπως αυτά προσφέρουν μια πληθώρα ανταγωνιστικών επενδυτικών ευκαιριών, που κυμαίνονται σε μέγεθος, αξία και κατηγορία, ενώ προσελκύουν ξένες επενδύσεις και διεθνείς επιχειρήσεις.

Το Leptos Limassol Park είναι μια επερχόμενη αποκλειστική ανάπτυξη του Ομίλου Λεπτός, η οποία πρόκειται να είναι ένα από τα πιο πολυτελή περιφραγμένα στην περιοχή της Λεμεσού. Το έργο θα περιλαμβάνει μια επιλεγμένη επιλογή από μοντέρνα, κομψά διαμερίσματα και ρετιρέ 1, 2 και 3 υπνοδωματίων που διατίθενται προς πώληση. Τα ακίνητα αυτά θα μέσα σε ένα καταπράσινο παράδεισο, μιας και ολόκληρο το έργο θα περιβάλλεται από δέντρα και όμορφα διαμορφωμένους κήπους και μονοπάτια της φύσης.

Σκοπός τους είναι να κάνουν τους ιδιοκτήτες να νιώσουν ‘σαν στο σπίτι τους’ από την πρώτη στιγμή και να έχουν και αυτοί ένα δικό τους κομμάτι του παραδείσου αυτού. Κάθε διαμέρισμα θα μπορεί προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή ποιοτικών φινιρισμάτων, εξαιρετικά δάπεδα φωτιστικά υψηλής ποιότητας και θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες όσων αναζητούν μια ήρεμη και απομονωμένη κοινότητα για να ζήσουν.

Το Leptos Limassol Park θα προσφέρει στους κατοίκους του ένα εξαιρετικά ασφαλές περιβάλλον με χαμηλά επίπεδα άγχους, ιδανικό για μια ήρεμη οικογενειακή ζωή, αλλά και σε κοντινή απόσταση από τη Λεμεσό που πλέον αποτελεί διεθνής επιχειρηματικό κόμβος στο νησί της Κύπρου. Μερικά από τα σημεία ενδιαφέροντος σε κοντινή απόσταση από το έργο αποτελούν: η Μαρίνα της Λεμεσού, το λιμάνι της Λεμεσού, εμπορικά κέντρα, θεματικά πάρκα, καθώς και το μεγαλύτερο ολοκληρωμένο καζίνο και γκολφ της Ευρώπης.

Με άλλα λόγια, το Leptos Limassol Park συνδυάζει μια τοποθεσία στην ύπαιθρο με άμεση πρόσβαση σε όλες τις βασικές ανέσεις στο κέντρο της Λεμεσού. Η ανάπτυξη της περιοχής σε συνδυασμό με τα μεγάλα έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη, θα αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς επενδυτές και η ζήτηση αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά. Το Leptos Limassol Park έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών καθώς και μεγάλου αριθμού αγοραστών.

Δειτε Επισης

Altamira Real Estate: Νέα εβδομάδα με μοναδικές ευκαιρίες ακινήτων
Βλέπει κατάληξη σε συμφωνία για την συλλογική σύμβαση στην οικοδομική βιομηχανία ο Παναγιώτου
Σε λεπτές ισορροπίες η συλλογική σύμβαση στις οικοδομές-Οι τάσεις στους εργολάβους και η στάση των συντεχνιών
Νίκος Ρωτός: Το κράτος να γίνει πιο φιλικό προς τις αναπτύξεις-Σωστά κίνητρα για προσέλκυση επενδυτών
Βάζει φρένο στην άναρχη ανάπτυξη ο Ιωάννου-Η απόφαση του Υπουργικού για πεντάστερο στην Αγία Νάπα
Επιστολή ΕΤΕΚ προς Υπουργείο Εσωτερικών για το Σχέδιο Πολεοδομικών Κινήτρων για επικίνδυνες οικοδομές
Στο Υπουργικό η συμφωνία για δάνειο €108 εκ. από ΕΤΕπ για φοιτητικές εστίες ΤΕΠΑΚ σε Λεμεσό και Πάφο
Το πράσινο κτίριο του ΚΕΒΕ... Τα βήματα μετατροπής και ο στόχος εξασφάλισης της πράσινης πιστοποίησης(pics)
Δήμος Παναγιώτου (Limassol Greens): Οι προοπτικές της Κύπρου ως επενδυτικού κέντρου και ο ρόλος του τομέα των κατασκευών
Καβγάς στα «απόνερα» της διακοπής της σύμβασης για το λιμάνι και την μαρίνα-Στα άκρα Kition και κυβέρνηση