Η IKEA ανακαίνισε το Κοινοτικό Νηπιαγωγείο «Ελένειον» Τσερίου

Για την ΙΚΕΑ, η δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινής ζωής για τους πολλούς ανθρώπους αποτελεί βασικό πυλώνα της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης και μέσα σε αυτό το πλαίσιο ολοκλήρωσε την ανακαίνιση του Κοινοτικού Νηπιαγωγείου «Ελένειον» Τσερίου. Για την ΙΚΕΑ τα παιδιά είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο και αναγνωρίζοντας ότι με τα μέσα που διαθέτει θα μπορούσε να κάνει πραγματική διαφορά για πολλά από αυτά, εφαρμόζει από το 2017 το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς» σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.

Το πρόγραμμα στηρίζει κοινοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς σε όλη την Κύπρο, με την ομάδα των έμπειρων διακοσμητών της IKEA να διαμορφώνει και να εξοπλίζει τους χώρους τους. Και σε αυτή την περίπτωση η ομάδα της IKEA ανέλαβε να δημιουργήσει ένα όμορφο, ευχάριστο και λειτουργικό περιβάλλον για τα παιδιά με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και την ενίσχυση της δημιουργικότητας τους μέσα από τα διαδραστικά παιχνίδια και έπιπλα της γκάμας της. Για κάθε νηπιαγωγείο που εντάσσεται στο πρόγραμμα και επιλέγεται από το Υπουργείο Παιδείας η IKEA σχεδιάζει τους χώρους με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των παιδιών.

Ο ανανεωμένος χώρος του Κοινοτικού Νηπιαγωγείου «Ελένειον» Τσερίου παραδόθηκε στα παιδιά και το παιδαγωγικό προσωπικό, οι οποίοι στο εξής θα μπορούν να περνούν τον χρόνο τους δημιουργικά σε ένα ευχάριστο μαθησιακό περιβάλλον.

Το  Κοινοτικό Νηπιαγωγείο «Ελένειον» Τσερίου αποτελεί την 13η αίθουσα σε όλη την Κύπρο που έχει εξοπλίσει η IKEA στα πλαίσια του προγράμματος «Σταθμοί Χαράς», ενώ θα συνεχίσει να υλοποιεί το όραμά της αναλαμβάνοντας να διαμορφώσει ακόμα περισσότερες αίθουσες.

Δειτε Επισης

Διαφωνεί και υποβάλλει έφεση κατά της απόφασης της ΕΚΚ για πρόστιμο η IC Markets (EU)
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού GOLD: The 12th Invest Cyprus International Investment Awards
Δικαιώνει Cyta και ΑΗΚ για τους έξυπνους μετρητές το Εφετείο-Δεν υπήρξε έκδηλη παρανομία
Η Μαρίνα Χατζημανώλη τέλεσε τα εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης της Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων
Επανέρχονται σταδιακά τα συστήματα της Cyta που επηρεάστηκαν από βλάβη της Crowdstrike
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Διοικητικό πρόστιμο €200.000 στην IC Markets (EU)
Χορήγηση υποτροφιών από το Enavsma Foundation
Πώς επηρεάζει τη Cyta η βλάβη στα συστήματα της Microsoft-Η ανακοίνωση της Αρχής
Η αποστολή του Lidl Kids Team Κύπρου στο Μόναχο που χάρισε θέαμα και εμπειρίες ζωής
Ανανέωση συνεργασίας Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος με TechIsland