Αμερικανική παρουσία στο International Compliance Forum

Η δημιουργία αξίας στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, μακροπρόθεσμα, απαιτεί την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων εργαλείων για υπεύθυνη διοίκηση. Επιδιώκει, επίσης, την εδραίωση μίας νέας νοοτροπίας που ενισχύεται από την εφαρμογή υψηλών προτύπων κανονιστικής συμμόρφωσης, τα οποία οφείλουν να συμπορεύονται με τις επιχειρηματικές λειτουργίες κάθε εταιρείας.

Τα εν λόγω ζητήματα θα απασχολήσουν το πολυαναμενόμενο International Compliance Forum. Φέτος το γεγονός, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, στη Λευκωσία θα φιλοξενήσει ηχηρά ονόματα της βιομηχανίας και θα αγγίξει εις βάθος τις τάσεις και τις συνθήκες που διαρκώς μεταμορφώνουν τον κρίσιμο για κάθε επιχείρηση, κλάδο. Μεταξύ άλλων θα υποδεχθεί τον Erik Woodhouse, Deputy Assistant Secretary of the US Department of State – Counter Threat Finance and Sanctions Bureau of Economic and Business Affairs των ΗΠΑ.

Ο Erik Woodhouse από τη θέση του στο εν λόγω Τμήμα επιβλέπει το Counter Threat Finance and Sanctions Bureau of Economic and Business Affairs. Πριν επανέλθει στο US Department of State, ο κ. Woodhouse ήταν δικηγόρος που συμβούλευε πελάτες σχετικά με τη συμμόρφωση με τις κυρώσεις των ΗΠΑ και τους κανονισμούς κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Προηγουμένως, υπηρέτησε ως Ανώτερος Σύμβουλος του Υφυπουργού Διεθνών Υποθέσεων στο Υπουργείο Οικονομικών, όπου εργάστηκε σε θέματα σε ευρύ φάσμα της διεθνούς οικονομικής πολιτικής της IA. Πριν από το Υπουργείο Οικονομικών, ο κ. Woodhouse υπηρέτησε ως δικηγόρος-σύμβουλος στο Γραφείο του Νομικού Συμβούλου στο Υπουργείο Εξωτερικών, σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις υποθέσεις των προσφύγων και στη συνέχεια τις υποθέσεις των συνθηκών. Νωρίτερα στην καριέρα του, ήταν συνεργάτης στη χρηματοδότηση έργων και σε πρακτικές δικαστικών διαφορών σε μια παγκόσμια δικηγορική εταιρεία.

Ο σπουδαίος προσκεκλημένος θα έρθει στην Κύπρο για να χαιρετήσει το Συνέδριο. Ένα Συνέδριο, το οποίο αναμένεται για άλλη μια χρονιά να συγκεντρώσει τους καλύτερους του τομέα διαχείρισης συμμόρφωσης στην Κύπρο και να αναδείξει όλες εξελίξεις του χώρου. Tα πλεονεκτήματα από τη διαχείριση συμμόρφωσης στις επιχειρήσεις και την κρισιμότητα τους στην απόδοση της επένδυσης της διαχείρισης αποτελούν βασικά θέματα που θα απασχολήσουν τους ομιλητές.

Στην ατζέντα τους βρίσκονται ζητήματα αναφορικά με τον ρόλο της συμμόρφωσης με εστίαση στο πώς η αποτελεσματική διαχείριση συμμόρφωσης μπορεί να οδηγήσει τις επιχειρήσεις στην επιτυχία. Όπως κάθε φορά έτσι και αυτή τη φορά, το σπουδαίο γεγονός θα ενημερώσει τις επιχειρήσεις για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με την συμμόρφωση σε κανόνες και νομικές υποχρεώσεις.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και συγκεκριμένα, σε ανώτερα στελέχη από τον ευρύτερο τομέα Κανονιστικής Συμμόρφωσης. Ειδικότερα, το συνέδριο θα παρακολουθήσουν στελέχη από τραπεζικές, ασφαλιστικές, φοροτεχνικές, χρηματοπιστωτικές, καταπιστευματικές, λογιστικές, ελεγκτικές και νομικές εταιρείες, καθώς και από εμπλεκόμενους ρυθμιστικούς φορείς. Επίσης, το συνέδριο θα φιλοξενήσει μεταξύ άλλων εμπειρογνώμονες και σύμβουλους σε θέματα διασφάλισης ποιότητας, διαχείρισης κεφαλαίων, κτλ.

 

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: ΙΜΗ

Κύριος Χορηγός: Τράπεζα Κύπρου

Χορηγοί: eBOS Technologies Ltd, ECOMMBX, Infocredit Group, iSPIRAL, MAP S.Platis Group, Prospectacy

Υποστηρικτές: ACCA, ICA, ICAEW, ICPA, ILN

Με την Στήριξη: ACFE, ACB, CBA, CIF, CFA Society Cyprus, CYFA, ICPAC, IIA Cyprus, Invest Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων