COSTA FOUNDATION: Προσφοράς εκπαίδευσης σε υποανάπτυκτες κοινότητες

Από τις 28 Ιουλίου και για 6 εβδομάδες τα Costa Coffee θα διαθέτουν ένα ποσό από κάθε ποτό Costa Foundation Iced Latte που δημιουργήθηκε για ενίσχυση του ιδρύματος

Την ανέγερση του 100ού σχολείου γιόρτασαν φέτος τα μέλη του Costa Foundation. Πρόκειται για ένα ίδρυμα με εθελοντές από όλον τον κόσμο, που λειτούργησε η εταιρεία Costa Coffee διεθνώς με μία και μόνο αποστολή: Να βελτιώσει τη ζωή αγοριών και κοριτσιών σε κοινότητες καλλιέργειας καφέ, παρέχοντάς τους την ευκαιρία μιας ασφαλούς, ποιοτικής εκπαίδευσης.

Μέχρι σήμερα το Costa Foundation έκτισε 100 νέα σχολεία σε 10 χώρες, με περισσότερες από 838 αίθουσες διδασκαλίας, δίνοντας σε πάνω από 100.000 παιδιά πρόσβαση στην εκπαίδευση και διευκολύνοντας, με αυτό τον τρόπο, οικογένειες από Αιθιοπία, Ζάμπια, Κολομβία, Ονδούρες και άλλες κοινότητες, που δουλεύουν στις καλλιέργειες καφέ.

Η φιλοσοφία των εθελοντών έγκειται στο ότι όταν τα παιδιά έχουν την ευκαιρία που τους αξίζει να γίνουν το καλύτερο που μπορούν, τότε μπορεί να αλλάξει η ιστορία τους. Και πάνω σε αυτό δουλεύουν και κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να τους δώσουν  πρόσβαση στο δικαίωμα της μόρφωσης, που κανονικά άλλα παιδιά του κόσμου το έχουν και ίσως δεν το εκτιμούν. Και όντως, αλλάζοντας την τροπή των πραγμάτων γι’ αυτά τα αθώα πλάσματα στις χώρες όπου στερούνται βασικών δικαιωμάτων και αγαθών, αλλάζουν τη ρότα της ιστορίας τους.

Costa Foundation Iced Latte για τις υποανάπτυκτες κοινότητες

Το Costa Foundation αντιπροσωπεύει τον καλύτερο εαυτό της εταιρείας Costa Coffee, είναι εκείνη η πτυχή του εαυτού της που παλεύει για να προσφέρει στον συνάνθρωπό μας. Κι επειδή νοιάζεται και αγαπάει τον συνάνθρωπό μας, προσφέρει και υπέροχους καφέδες για να στηρίξει όσους έχουν ανάγκη.

Για το σκοπό αυτό δημιούργησε ένα νέο, απολαυστικό ρόφημα, το Costa Foundation Iced Latte ακριβώς για να στηρίξει το έργο του Costa Foundation, που σκοπό έχει κάθε φορά που απολαμβάνουμε το συγκεκριμένο ρόφημα να γινόμαστε μέρος της προσφοράς, της πρόσβασης στην εκπαίδευση σε υποανάπτυκτες κοινότητες καλλιέργειας καφέ.

Ένα ευρώ από κάθε Costa Foundation Iced Latte, θα διατίθεται για την ενίσχυση του έργου του Costa Foundation και κάθε λάτρης του καφέ μπορεί να γίνει συνεργός σε αυτό το θεάρεστο έργο. «Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή των συνανθρώπων μας, πίνοντας απλώς αυτόν τον καφέ στην υγειά τους», τονίζει η διεύθυνση της εταιρείας. «Μπορείς κι εσύ να αλλάξεις μία ζωή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις το Costa Foundation Iced Latte. Με την αγορά σου, στηρίζεις το Costa Foundation που αλλάζει τις ιστορίες της ζωής αυτών των ανθρώπων καθημερινά. Παράγγειλε κι εσύ το Costa Foundation Iced latte και στήριξε το Costa Foundation να αλλάξει την ιστορία 100.000 παιδιών. Γίνε μέρος του σκοπού, πίνοντας απλώς τον καφέ σου. Παράγγειλε τώρα το Costa Foundation Iced Latte».

Περισσότερες πληροφορίες για το Costa Foundation μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://www.costafoundation.com/  

Δειτε Επισης

Καταναλωτικές συνήθειες και σπατάλη τροφίμων στην Κύπρο-Η επιρροή του Waste Wisely Cyprus
Ακόμη μια πράξη ανθρωπιάς από ΕΚΟ Κύπρου-Εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμην εκλιπόντος μέλους της εταιρείας
Έπεσαν οι υπογραφές για τη συλλογική σύμβαση στον κλάδο διανομής και ταχυμεταφορών-Όσα προβλέπει
Payabl., KidIT Cyprus και PAYABL EKA AEΛ διοργανώνουν ειδική εκδήλωση για παιδιά
Hermes Airports: Επιπρόσθετοι ψύχτες δωρεάν νερού στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου
ΤΕΠΑΚ: Φοιτητές και φοιτήτριες από την Κίνα συμμετείχαν στο 2ο καλοκαιρινό σχολείο του Ινστιτούτου Κομφούκιος
Τεχνολογίες συμμόρφωσης και ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης
Έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα σε Cyta και ΑΗΚ για τους έξυπνους μετρητές-Ένα έργο ορόσημο κόστους €50 εκατ.
«Πλαφόν» για φοιτητές/τριες από τρίτες χώρες στις ιδιωτικές σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
Έρχεται Κύπρο με παράρτημα το Μετσόβειο Πολυτεχνείο-Συνάντηση Χριστοδουλίδη με τις πρυτανικές Αρχές