Το νέο ελαστικό MICHELIN Primacy 4+

Η Michelin παρουσιάζει το νέο καλοκαιρινό ελαστικό MICHELIN Primacy 4+, σχεδιασμένο για sedan και SUV, για καθημερινή χρήση και μεγάλα οικογενειακά ταξίδια.

Ξεχωρίζει για τις καλύτερες επιδόσεις φρεναρίσματος στο βρεγμένο οδόστρωμα, μέχρι το επιτρεπόμενο όριο φθοράς πέλματος, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο. Οφείλει τις επιδόσεις του στην τεχνολογία MICHELIN EverGrip, η οποία συνδυάζει  αποτελεσματικά δύο στρώματα γόμας για να αντισταθμίσει την απώλεια βάθους πέλματος, απομακρύνοντας  καλύτερα το νερό, ακόμα κι όταν φθαρεί. Ασφάλεια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο. Οφείλει τις επιδόσεις του στην τεχνολογία MICHELIN EverGrip, η οποία συνδυάζει  αποτελεσματικά δύο στρώματα γόμας για να αντισταθμίσει την απώλεια βάθους πέλματος, απομακρύνοντας  καλύτερα το νερό, ακόμα κι όταν φθαρεί.

Ασφάλεια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο και μεγάλη διάρκεια ζωής χαρακτηρίζουν το καλοκαιρινό ελαστικό MICHELIN Primacy 4+, το οποίο είναι διαθέσιμο από την 1η Ιανουαρίου 2022, σε 82 διαστάσεις από 16-19 ίντσες έως το Μάρτιο. Επιπλέον 121 διαστάσεις από 16 σε 21 ίντσες θα είναι διαθέσιμες μέχρι το τέλος του 2022. Αυτές οι νέας γενιάς γκάμες καλοκαιρινών ελαστικών MICHELIN καλύπτουν τις κύριες ανάγκες  των οδηγών sport αυτοκινήτων το καλοκαίρι, όπως επίσης και τις καθημερινές τους ανάγκες. Με επιδόσεις υψηλού επιπέδου που αντέχουν στο χρόνο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και έτσι συμβάλλουν στη μείωση των περιβαλλοντικών τους επιπτώσεων.

Αποκλειστικοί διανομείς των ελαστικών MICHELIN στην Κύπρο, η CTC AUTOMOTIVE.

 

Δειτε Επισης

Κλέβει τις εντυπώσεις το νέο Jumbo στη Λευκωσία-Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του πολυκαταστήματος
Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή: Σε ποια προϊόντα αυξήθηκαν οι τιμές και σε ποια μειώθηκαν
Collect and Benefit: Τα METRO φέρνουν στην κουζίνα σας την πολυπόθητη ιταλική σειρά «Cuccina Italiana» της Bugatti
Mamas & Papas: Το βρετανικό brand που φέρνει στην Κύπρο ο όμιλος Voici La Mode
Ολική αποκατάσταση της ψευδοροφής και κανονικά το Superhome Center DIY στην Πάφο
Τι ώθησε προς τα πάνω τον κύκλο εργασιών της CTC και γιατί περιμένει βελτιωμένα αποτελέσματα το 2024
Χαλλούμι: Δεν βγαίνουν οι αριθμοί για την ποσόστωση με αιγοπρόβειο-Διατάγματα που οδηγούν σε μείωση παραγωγής
Μάριος Λουκαΐδης: Μονόδρομος οι εξαγορές στο λιανεμπόριο-Πώς θα κινηθούν οι τρεις μεγάλοι παίκτες της αγοράς
«Ο πόλεμος των Τρώων»... Η νέα ανατρεπτική διαφημιστική καμπάνια της Pizza Hut
Σε χαμηλό δύο ετών οι πωλήσεις οχημάτων στην Ευρώπη