Powered by

Cap St Georges: Υποδέχεται τον πιο νεαρό σεφ με αστέρι Michelin

Τον πιο νεαρό σεφ, κάτοχο αστεριού Michelin, θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει το ξενοδοχείο Cap St Georges Hotel & Resort. 

Συγκεκριμένα, ο Rui Silvestre, ο οποίος απέκτησε το πρώτο του αστέρι Michelin το 2015 και έγινε ο νεότερος Πορτογάλος σεφ σε ηλικία 29 ετών, θα μαγειρεύει δίπλα στην ομάδα με επικεφαλής τον executive chef Χρήστο Κουδούνα στις 10 και 11 Ιουλίου.

Η παρουσία του Silvestre, γίνεται στο πλαίσιο των γαστρονομικών εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει το Cap St Georges Hotel & Resort. 

Για την εκδήλωση, θα ετοιμαστεί ένα ειδικό μενού «Ocean Promenade», το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον Ατλαντικό, που θα ετοιμαστεί στο εστιατόριο Sky Seven.

 

Ο Silvestre, χρησιμοποιεί γαλλικές τεχνικές και συνδυάζει γεύσεις με τα καλύτερα προϊόντα τόσο από τη γη όσο και από τη θάλασσα με έναν καινοτόμο τρόπο. Το μότο του είναι «Επιστροφή στα βασικά, σεβαστείτε τη φύση όπου οι γεύσεις είναι αληθινές και τα αρώματα αυθεντικά».

Δειτε Επισης

Εθελόντριες από το Ηνωμένο Βασίλειο παρείχαν υπηρεσίες σε κυπριακά καταφύγια-Ο ρόλος του Lordos Beach Hotel
Εταιρικές εκδηλώσεις στο Salt & Fire-Μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία
Philippe Bone: Μεγαλόπνοα σχέδια για την Accor στην Κύπρο-Σχεδιάζει τουλάχιστον 40 ξενοδοχεία με δέκα έργα ήδη σε εξέλιξη
Ολοταχώς για μεγάλο ρεκόρ ο τουρισμός... Πάνε για να σπάσουν το φράγμα των τεσσάρων εκατομμυρίων οι αφίξεις
Στα καλύτερά του με άνοδο σε αφίξεις και έσοδα ο τουρισμός...Αύξηση της συνεισφοράς του τομέα στο ΑΕΠ
Νέες προσθήκες στο Trilogy Plaza
Ισπανία: «Καμπάνα» 179 εκατ. σε πέντε αεροπορικές για καταχρηστικές χρεώσεις
Γιατί ο ΠΑΣΥΞΕ απέρριψε την μεσολαβητική πρόταση και το μήνυμα Παναγιώτου για τη συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία
Ολοκαίνουργια άφιξη από όμιλο PHC...Πόλος έλξης και game changer το νέο Caffè Nero στην Πλατεία Ελευθερίας
H στρατηγική συνεργασία της Emirates με τη flydubai...Οι επτά τρόποι με τους οποίους επωφελούνται οι επιβάτες