Powered by

H ανώτατη τιμή πώλησης συσκευασιών του ενός self-test από τη Δευτέρα

Η ανώτατη τιμή πώλησης στα φαρμακεία συσκευασιών του ενός τεστ αυτοδιάγνωσης (self-test), για τη νόσο COVID-19, καθορίζεται σε €1,70, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, υπενθυμίζει το Υπουργείο Υγείας.

Σε ανακοίνωσή του, το αρμόδιο Υπουργείο αναφέρει ότι από τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου του 2022, η ανώτατη τιμή πώλησης στα φαρμακεία συσκευασιών του ενός τεστ αυτοδιάγνωσης (self-test) για τη νόσο COVID-19 καθορίζεται σε €1,70, ενώ η ανώτατη τιμή πώλησης της συσκευασίας των πέντε τεστ αυτοδιάγνωσης (self-test) είναι στα 6 ευρώ.

Τονίζει ότι απαγορεύεται η ξεχωριστή πώληση τεστ αυτοδιάγνωσης, που αποτελούν μέρος μεγαλύτερης συσκευασίας, σημειώνοντας ότι «αυτό μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό από τους πολίτες, καθώς τα αναλώσιμα θα πρέπει να περιλαμβάνονται σε εργοστασιακή συσκευασία και όχι να παραχωρούνται ξεχωριστά».

Τέλος καλεί τους πολίτες να υποβάλλουν παράπονα και καταγγελίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eudcc.testing@moh.gov.cy

Δειτε Επισης

Ευγένιος Ευγενίου: Μεγαλώνουν και έχουν ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό οι ξένες εταιρείες στην Κύπρο
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ήδη προορισμός για ταλέντα η Κύπρος, το παραγωγικό μας μοντέλο έχει καταστεί δυναμικό
Οι τέσσερις βασικές παρεμβάσεις στο σχέδιο δράσης για επαναπατρισμό ταλέντου-«Σας καλώ να επιστρέψετε»
Απλούστευση υποχρεώσεων και μείωση κόστους για επιχειρήσεις κατά 400 εκατ. ευρώ τον χρόνο προτείνει η Κομισιόν
Αλέξης Βαφεάδης: Κεντρικός παράγοντας στις συζητήσεις για την θαλάσσια ασφάλεια η Κύπρος
«Minds in Cyprus»... Ξεδιπλώνεται στο Λονδίνο το όραμα της κυβέρνησης για επαναπατρισμό ταλέντων
Πότε θα είναι διαθέσιμη η Δήλωση Παρακράτησης Φόρου και Εισφορών 2024-Η ανακοίνωση του Τμήματος Φορολογίας
Επιχείρηση «Minds in Cyprus»... Δίκτυα σε ταλέντα και Κύπριους επαγγελματίες στο Λονδίνο για επιστροφή στην χώρα
Σημαντική άνοδος στο ΧΑΚ εν μέσω αυξημένου όγκου συναλλαγών
Εντυπωσιακό ενδιαφέρον στο Λονδίνο για το «Minds in Cyprus»-Μια πρωτοβουλία στρατηγικής σημασίας