Στη γραμμή εκκίνησης η νέα Porsche 911 GT3 RS

Η Porsche 911 GT3 αποκτά μεγαλύτερη έκδοση: Η 911 GT3 RS, το νέο κορυφαίο μοντέλο της γραμμής 911 σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις, θα γιορτάσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στις 17 Αυγούστου. Πηγές έμπνευσης για την εξέλιξη αυτού του sport αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων αποτέλεσαν οι επιτυχημένες αγωνιστικές εκδόσεις 911 RSR και 911 GT3 R GT.

 

«Η νέα 911 GT3 RS είναι ακόμα περισσότερο βελτιστοποιημένη για χρήση στην πίστα σε σχέση με τις προκατόχους της. Ο υψηλόστροφος εξακύλινδρος κινητήρας boxer, με την άμεση απόκρισή του και τους 500 περίπου ίππους που διαθέτει, έχει αποδειχθεί ιδανικός για χρήση στην πίστα και σε αγωνιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι διάφορες λέσχες», λέει ο Andreas Preuninger, Υπεύθυνος της Γραμμής Μοντέλων GT. «Γι’ αυτό, κατά την εξέλιξη της νέας 911 GT3 RS, επικεντρωθήκαμε κυρίως σε θέματα αεροδυναμικής και πλαισίου.»
 

Μετάδοση στις 17 Αυγούστου, ώρα 5.00 μ.μ. CEST

Η ψηφιακή παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Porsche 911 GT3 RS θα μεταδοθεί από τον ιστότοπο newstv.porsche.com στις 17 Αυγούστου και ώρα 5.00 μ.μ. CEST. Το βίντεο θα είναι επίσης διαθέσιμο on demand στον παραπάνω ιστότοπο μετά την εκδήλωση.

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Δειτε Επισης

Το Hyundai Tucson γιορτάζει δύο δεκαετίες καινοτομίας-Το ταξίδι προς την επιτυχία
Αυτοκινητοβιομηχανία: Ποιες εταιρείες άλλαξαν λογότυπο (pics)
Στις 12 Σεπτεμβρίου οι γενικές συνελεύσεις CTC, Ermes και Woolworth
Κίνα: Πώς χτίζει την παγκόσμια κυριαρχία της στην αυτοκινητοβιομηχανία
Βιώσιμη γαστρονομία: Η προστασία του περιβάλλοντος περνάει από το στομάχι
Σε περίοδο αλλαγών, ενισχύσεων και βελτιώσεων η Atterbury-Πυρετώδεις προετοιμασίες για Mall of Cyprus και Mall of Limassol
Το Hyundai TUCSON πρώτο σε πωλήσεις στο πρώτο εξάμηνο του 2024
Αυθεντικά αναλώσιμα HP: Η διαχρονική επιλογή για ποιότητα, ασφάλεια, οικονομία και βιωσιμότητα
Mall of Cyprus: Στρατηγικές αλλαγές, νέοι tenants και brands-Τέλος εποχής για K Cineplex
Ε.Ε.: Ήπια άνοδος στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων τον Ιούνιο