Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

ΟΚΥπΥ: Βασική αποστολή η αυτονόμηση των δημοσίων νοσηλευτηρίων

Ο ΟΚΥπΥ αποτελεί τον μεγαλύτερο πάροχο Υπηρεσιών Υγείας στην Κύπρο, καθώς στο δυναμικό του ανήκουν 9 νοσηλευτήρια, 38 Κέντρα Υγείας, 75 ασθενοφόρα, 24 σταθμοί καθώς και οι υπηρεσίες ψυχικής υγείας.  

Ο ΟΚΥπΥ, βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή στα θέματα υγείας, εξυπηρετώντας 24 ώρες το 24ωρο όλα τα περιστατικά, τις επείγουσες κλήσεις, παρέχοντας ενδονοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη, σε όλους τους πολίτες.

Στο ανθρώπινο δυναμικό του Οργανισμού, που ξεπερνά τις 7,400, συγκαταλέγονται πέραν των 750 ιατρών, οι οποίοι καλύπτουν ένα τεράστιο φάσμα ειδικοτήτων, προσφέροντας εξειδίκευση και καινοτόμες θεραπείες.

Βασική αποστολή που συνεχίζει να εκπληρώνει ο ΟΚΥπΥ από την πρώτη ημέρα που ιδρύθηκε είναι να θέτει στερεές βάσεις για την διοικητική και οικονομική αυτονόμηση όλων των δημόσιων νοσηλευτηρίων, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες υγείας που παρέχει στους πολίτες.  

Ο ΟΚΥπΥ επενδύει  σε υποδομές,  εξοπλισμό, ανθρώπινο δυναμικό, εκπαίδευση και έρευνα και στοχεύει στην αποδοτικότερη διαχείριση του χρόνου και των διαθέσιμων πόρων, υλοποιώντας εξατομικευμένο πλάνο για κάθε Κλινική και Τμήμα.

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ο Οργανισμός προσφέρει στο κοινό τη δυνατότητα να γνωρίσει και να αντλήσει χρήσιμες πληροφορίες για τα νοσηλευτήρια, Διευθύνσεις, τμήματα και υπηρεσίες του καθώς και να διευθετήσει ραντεβού με ιατρό και διαδυκτιακά, μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας του https://shso.org.cy και τηλεφωνικώς καλώντας στα τηλέφωνα επικοινωνίας των νοσηλευτηρίων του ΟΚΥπΥ, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ 7.30 π.μ. και 3.00 μ.μ.

Υλοποιώντας το στρατηγικό του πλάνο ως ένας ολοκληρωμένος, οικονομικά υγιής και αποτελεσματικός πάροχος υπηρεσιών υγείας ο ΟΚΥπΥ έχει πάντα στο επίκεντρο τον ασθενή και τις ανάγκες του χωρίς αποκλεισμούς, διακρίσεις και εξαιρέσεις.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, τα νοσηλευτήρια και τα Κέντρα Υγείας του, καθώς και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΟΚΥπΥ https://shso.org.cy/.

 

Δειτε Επισης

Συντεχνία Ισότητα: Αποχή από την υπερωριακή εργασία για μια εβδομάδα στα ταχυδρομεία
«Yianis Christodoulou Foundation»: Εγκαινίασε έξι νέα έργα σε ειδικά δημόσια σχολεία της Κύπρου
Τρεις υποτροφίες 30.000 ευρώ σε φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Κύπρου από τον Σερ Στ. Χατζηιωάννου
Η Danatcon μετεξελίσσεται και μετονομάζεται σε Human Centric
1ο Oncology Forum: Στο επίκεντρο του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου ο άνθρωπος
Τα «Μοναδικά Χαμόγελα» παρουσιάζουν ένα διαφορετικό ταξίδι ζωής μέσα από την τέχνη
Έλα με την ομάδα σου στο Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan
Ενδυναμώνεται η συνεργασία ΟΚΥπΥ, Ιδρύματος «Γιώργου και Θέλμας Παρασκευαΐδη» και Shriners Hospitals for Children
Ημερίδα “Populism, Transparency & Integrity in Europe”
Η ΑΛΚ παρακολουθεί και εποπτεύει την ανάδοχο εταιρεία στο λιμάνι Λάρνακας