Επιστρέφει στην IBM ως Technology Lead o Μένοικος Μαυρομμάτης

Στην IBM, όπου από τη θέση του Technology Lead αναλαμβάνει τον τομέα της τεχνολογίας για τον οργανισμό στην Κύπρο, επιστρέφει ο Μένοικος Μαυρομμάτης.  

Ο κ. Μαυρομμάτης έχει ως στόχο την δημιουργία του απαραίτητου οικοσυστήματος, αλλά και της άμεσης επαφής με τους πελάτες για θέματα που θα αφορούν από ΙΒΜ Software, Security, AI, Data, Cloud, Blockchain, Systems, Storage μέχρι και Quantum Computing.

Η επιλογή της IBM να επανεντάξει στο δυναμικό της τον Μένοικο Μαυρομμάτη δεν είναι τυχαία, καθώς το IBM Technology είναι ένας πυλώνας που θα βοηθήσει όλους τους οργανισμούς στον ψηφιακό και εταιρικό μετασχηματισμό που γίνεται σήμερα.

Περαιτέρω, έχοντας τα τελευταία χρόνια μετασχηματιστεί ακόμα μια φορά στα 111 χρόνια της ιστορίας της, η σημασία που η IBM δίνει για τη θέση αυτή είναι τεράστια, εξ’ ου και επέλεξε να επαναφέρει ένα επιτυχημένο επαγγελματία, που θα μπορεί να την βοηθήσει άμεσα στην κυπριακή αγορά.

O κ. Μαυρομμάτης, κάτοχος από το 2007 MBA από το Cyprus International Institute of Management (CIIM), διαθέτει πολυετή εμπειρία και μια πολύ επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον κλάδο του Information Technology.

Η καριέρα του ξεκίνησε με υπηρεσίες Oracle, από διαχείριση βάσεων, εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη, όπου δούλεψε στα μεγαλύτερα έργα της χώρας. Αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην PricewaterhouseCoopers (C&L)/Cycom και NetU.

Έπειτα ηγήθηκε της Cisco στην Κύπρο, στην οποία για οκτώ χρόνια πέτυχε τους ετήσιους στόχους, επιτυγχάνοντας σημαντικά αποτελέσματα. Ακολούθως, συνέχισε την καριέρα του στη Μεγάλη Βρετανία, όπου διαχειριζόταν σημαντικό πελατολόγιο για την εταιρεία Gartner.

Επέστρεψε στην Κύπρο για λογαριασμό της IBM, στην οποία από το 2016 μέχρι και τις αρχές του 2020 υπηρέτησε από τη θέση του Senior Client Representative για την χρηματοοικονομική βιομηχανία της Κύπρου, προτείνοντας στους πελάτες στοχευμένες λύσεις τεχνολογίας που ανταποκρίνονταν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων στο πλαίσιο της σύγχρονης ψηφιακής εποχής.

Από το 2020 μέχρι και πρόσφατα βρισκόταν στην SAP, υπηρετώντας από τη θέση του  Territory Sales Manager Κύπρου και Μάλτας.

Δειτε Επισης

Ξεκαθαρίζει στα κόμματα για τις εκποιήσεις ο Χριστοδουλίδης-«Δεν μπορώ να υπογράψω εάν…»
Remedica: Τέλος εποχής για Δρ. Νεοπτολέμου-Αποχωρεί από τη θέση του CEO
Στο φουλ η αδειοδότηση για πολυκατοικίες-Λιγότερα, αλλά ακριβότερα τα νέα οικιστικά κτήρια
Στηρίζουν ευάλωτους, ιχνηλατούν στρατηγικούς κακοπληρωτές
Εργασία εν εξελίξει: Το περιβάλλον που θα αναζητήσουν οι εργαζόμενοι το 2024
Χωρίς κανένα έλεγχο οι ΑΞΕ στην Κύπρο-Οι διαπιστώσεις του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου
Τα νέα γραφεία της EY Κύπρου-Σημείο αναφοράς για το μέλλον της εργασίας (pics)
«Παγωμένη» με τον ΔΗΣΥ για την αποπαγοποίηση θέσεων η Κυβέρνηση
Μηνύματα στη Βουλή από το Προεδρικό για τις εκποιήσεις- «Ευελπιστούμε ότι…»
Λιγότερες, αλλά με μεγαλύτερη αξία οι άδειες οικοδομής το πρώτο ενιάμηνο