powered by

Οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά το Cyprus Professional Services Conference, στο πλαίσιο του οποίου συζητήθηκαν οι τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών, τόσο στην Κύπρο, όσο και διεθνώς.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, που έλαβε χώρα την Τρίτη, 24 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, τέθηκαν επί τάπητος οι μεταβολές που προκαλούν η τεχνολογία, η ανάλυση δεδομένων και τα νέα μοντέλα παροχής υπηρεσιών στην Κύπρο. 

Όπως τόνισε από το βήμα της εκδήλωσης ο προεδρεύων Χάρης Πιστός, Director of International Banking της Τράπεζας Κύπρου, ο τομέας κατάφερε να βρει λύσεις και νέα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, παρ’ όλες τις προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

Παράλληλα, σε άκρως ενδιαφέρουσες συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, τέθηκε επί τάπητος πληθώρα θεμάτων, όπως το αυξανόμενο ενδιαφέρον τεχνολογικών εταιρειών για εγκατάσταση στην Κύπρο, ο μετασχηματισμός των δικηγορικών γραφείων στη χώρα, καθώς κι ο ρόλος, οι προοπτικές και το μέλλον του τομέα επαγγελματικών υπηρεσιών. Στις συζητήσεις συμμετείχαν ηχηρά ονόματα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα.

Κύριος χορηγός του συνεδρίου ήταν η Τράπεζα Κύπρου.

Χορηγοί: Softline Computer Systems, Pamborides LLC και International Registries, Inc.

Υποστηρικτής: Great Place To Work

Την οργάνωση ανέλαβε η IMH.

Δειτε Επισης

Γέφυρα για επιχειρήσεις που επιθυμούν να επενδύσουν και να δραστηριοποιηθούν σε αναδυόμενες αγορές ο όμιλος Eurobank
Γιώργος Παπαναστασίου: Σημαντική η διοργάνωση του Investopia στην Κύπρο-Παραμένει το ενδιαφέρον Taqa για GSI
Η νέα γραμμή πλεύσης του τομέα της ναυτιλίας και η προοπτική συνεργασιών εταιρειών από Κύπρο και ΗΑΕ
Ενέργεια και νερό ως βασικά συστατικά για τη βιώσιμη ανάπτυξη-Η σημασία των διατομεακών έργων
Eurolife: Βράβευσε πρωτότυπες κατασκευές με υλικά του δάσους
Πέτρος Χριστοδούλου: Τραπεζικός οργανισμός με εμβέλεια και δυνατότητες πολλαπλής ανάπτυξης η Eurobank Ltd
Δημήτρης Σκουρίδης: Γέφυρα που διαμορφώνει την ψηφιακή οικονομία του αύριο η Κύπρος-Η στρατηγική της χώρας
Το νέο τραπεζικό περιβάλλον, η ανάγκη προσαρμογής στην τεχνολογία και η επένδυση της Eurobank στην Κύπρο
Πρωινό τρέξιμο για υπουργό Οικονομικών ΗΑΕ και Παπαναστασίου πριν από το Investopia Global Mediterranean(pics)
Ένας νέος επενδυτικός άξονας και η Κύπρος ως κόμβος χρηματοοικονομικής και εμπορικής διασύνδεσης με τα ΗΑΕ