Ν. Αναστασιάδης: Οι υψηλές τιμές ενέργειας στην ατζέντα της Ε.Ε.

Οι υψηλές τιμές ενέργειας και το πώς αυτές επηρεάζουν πολίτες και επιχειρήσεις σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκονται στην ατζέντα των συζητήσεων των ηγετών των 27 κρατών μελών κατά το πρώτο μέρος της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

«Θα εξετάσουμε επίσης τις υψηλές τιμές ενέργειας που επηρεάζουν τόσο τους πολίτες όσο και τις επιχειρήσεις μας, καθώς και την ενεργειακή μετάβαση και την ενεργειακή μας ανεξαρτησία» ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης.

Οι ηγέτες θα συζητήσουν επίσης «την ανθρωπιστική, οικονομική, υλική και πολιτική βοήθεια» της ΕΕ στη χώρα, προστίθεται στην ανάρτηση.

 

Δειτε Επισης

Γ. Παπαναστασίου: Ιδανική για την ανάπτυξη ουσιαστικών επιχειρηματικών συνεργασιών με ΗΑΕ η σημερινή συγκυρία
Abdulla bin Touq Al Marri: Στρατηγικός εταίρος των ΗΑΕ η Κύπρος-Πολλές οι ευκαιρίες που μπορούμε να αναπτύξουμε
Η καρδιά της επενδυτικής κοινότητας της Μέσης Ανατολής και της ανατολικής Μεσογείου κτυπά στη Λεμεσό (pics)
ΣΥΚΑΛΑ: Αποφασίστηκε η δομή του σχεδίου αναπλήρωσης απωλειών 12 χρόνια μετά-Τι προβλέπει
Στην Επιτροπή Ενέργειας της Βουλής οι νέες διατιμήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα
Άντρεα Χατζηβασιλείου: Young Lions Cyprus και οι νέες δημιουργικές φωνές της Κύπρου που ξεχωρίζουν στη διεθνή σκηνή(vid)
Γ. Παπαναστασίου: Δέσμευση το «μοντέλο στόχος» για ηλεκτρισμό, αλλά θα παρέμβουμε αν χρειαστεί
Wolga: Στα σκαριά μεγάλη μεικτή ανάπτυξη στη Λεμεσό-Διαμερίσματα, ξενοδοχείο και αθλητικό κέντρο (pics)
Νέo άνοιγμα για το Bean Bar στο Ζακάκι-Έρχεται το 18ο κατάστημα της αλυσίδας(pics)
VitaTrace Nutrition: Η πρώτη και μοναδική στον τομέα της σε Κύπρο και Μέση Ανατολή με πιστοποίηση GMP+FSA(vid&pics)