Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

eCheck360: Η καινοτόμα πλατφόρμα της Infocredit Group φιναλίστ στα “Open Banking Expo Awards”

Η νέα καινοτόμα πλατφόρμα, eCheck360 της Infocredit Group συμπεριλαμβάνεται στη λίστα υποψηφίων στα Open Banking Expo Awards στην κατηγορία Best Use of Open Banking by a Non-Financial Services Company”. Στη ίδια κατηγορία συμπεριλαμβάνονται και άλλες πρωτοποριακές λύσεις και εταιρείες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας αξιοποιώντας την ανοιχτή τραπεζική (Open Banking),  όπως Cardlytics & Truelayer / Nectar Connect, Cazoo / TrueLayer, Ecospend / HMRC κ.λπ.

Το eCheck360, αν και με λίγους μήνες λειτουργίας έχει  αναγνωριστεί από τους κριτές και τη βιομηχανία ως μια «μοναδική» πλατφόρμα λόγω των χαρακτηριστικών της. Πρόκειται για την πρώτη πλατφόρμα στην Ευρώπη που καλύπτει το τεράστιο κενό στη πρόσβαση σε πιστωτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Η Infocredit Group, αναγνωρίζοντας την ανάγκη στην αγορά, προχώρησε στη δημιουργία της πρωτοποριακής πλατφόρμας eCheck360, επιτρέποντας σε πολλούς περισσότερους Ευρωπαίους πολίτες να διεκδικούν πιστωτικά προϊόντα/υπηρεσίες, τα οποία είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσουν με τα παραδοσιακά μοντέλα αποτίμησης.

Η πλατφόρμα βοηθά τους πιστωτές/δανειστές να αποκτήσουν μια ολιστική εικόνα της πιστοληπτικής ικανότητας, της οικονομικής προσιτότητας, της ταυτότητας και της οικονομικής συμπεριφοράς των πελατών τους. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στα άτομα να αξιολογήσουν την τρέχουσα οικονομική τους κατάσταση και να ελέγξουν κατά πόσο μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα έγκειται στην ανάλυση του ιστορικού των συναλλαγών των πελατών σε πραγματικό χρόνο, με τεχνικές μηχανικής μάθησης και τεχνητή νοημοσύνη, δίνοντας έμφαση στις τρέχουσες, πραγματικές οικονομικές δυνατότητές τους. Η πλατφόρμα είναι ασφαλής, πλήρως αυτοματοποιημένη και βασίζεται στη συναίνεση του πελάτη. Το eCheck360 αναπτύχθηκε και προσφέρεται από την Infocredit Group και η υλοποίηση του έγινε εφικτή, μέσω της στρατηγικής συνεργασίας της εταιρείας με την Finclude, τον πανευρωπαϊκό πάροχο υπηρεσιών πιστοληπτικής αξιολόγησης.

Τα Open Banking Expo Awards διοργανώνονται από την Borough Bench Media και βραβεύουν τους πρωτοπόρους και τους οραματιστές που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στο κομμάτι της ανοιχτής τραπεζικής σε όλο τον κόσμο. Η ανοιχτή τραπεζική έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τόσο τη ζωή των ανθρώπων όσο και το επιχειρηματικό τοπίο. Πρόκειται για  τον πιο σημαντικό ψηφιακό μετασχηματισμό στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, εδώ και δεκαετίες.

Ο Θεόδωρος Κρίγγου, Διευθύνων Σύμβουλος της Infocredit Group δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά περήφανοι που περιλαμβανόμαστε στη λίστα των υποψηφίων για το βραβείο Best Use of Open Banking by a Non-Financial Services Company, ανάμεσα σε τόσο επιτυχημένες εταιρείες. Ως εταιρεία προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε τη μεγαλύτερη αξία στους πελάτες μας, παρέχοντας καινοτόμες λύσεις και το eCheck360 αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα!».

Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία κάντε κλικ εδώ.

Για δωρεάν demo ή περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα eCheck360, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.echeck360.com ή στείλτε email στο info@echeck360.com.

Δειτε Επισης

Ανοικτός ο δρόμος για ιδιωτικές επενδύσεις σε γήπεδα-«Αν κάποιος έχει τη διάθεση, καλώς να ορίσει»
Τα νέα γραφεία της EY Κύπρου-Σημείο αναφοράς για το μέλλον της εργασίας (pics)
Εβδομάδα διαβουλεύσεων και διαλόγου με οργανωμένες ομάδες της Λάρνακας
Η Kyriakides Mushrooms στηρίζει το Ίδρυμα «Μοναδικά Χαμόγελα»
Η Τράπεζα Κύπρου υπογράφει τις Αρχές Υπεύθυνης Τραπεζικής των Ηνωμένων Εθνών
Η περιοδεία του φορτηγού της Coca-Cola για τα Χριστούγεννα
Πέραν των 70 διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων στη Διεθνή Εκδήλωση EMC 2023
Αύριο η διεξαγωγή του 11th Banking, Forum & FinTech EXPO
Ολοκληρώθηκε το 1ο Executive Education Programme του University of Cambridge σε συνεργασία με το CIM-Cyprus Business School
Μεγάλο ενδιαφέρον του επιχειρείν στην ετήσια γενική συνέλευση του Invest Cyprus